Tråd, Paper Light och kvällssol

Förra torsdagen kom jag ju tillbaka till Stockholm efter vändan ned till Norrköping. Fick skjuts av min bror som hade jobbmöten här och kom därför upp tidigt på morgonen. Jobbade hemifrån, eller, skulle göra det. Var dock helt dränerad på energi efter att ha tagit farväl av farmor dagen innan och fann att det var svårt att få någonting gjort. Det slutade med att jag till stor del av dagen bara gick och påtade i lägenheten, packade upp kartonger och städade.

På kvällen var jag oerhört rastlös och nästintill klaustrofobisk efter att ha varit i lägenheten hela dagen. Orkade till slut inte gå runt och tänka för mig själv mer, utan var tvungen att träffa folk, göra något. Först verkade inte n å g o n kunna ses men så förbarmade sig Julia och Mika över mig, och mötte upp mig vid Johanna N:s butik på Frejgatan. Där var det releasefest för fanzinet Tråd, som Mika kände en tjej som jobbat med.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Solljuset var helt galet varmt och mjukt, och vi drack rosévin på trottoaren.

Karin Wåhlberg

Sedan promenerade vi bort till Nau Gallery för releasen av Paper Light #2, som säkert ingen av er missat att Frida & co släppt nyligen. Ni kan haffa ett exemplar här. Jag köpte ett på plats och det är så himla tjusigt <3

Kolla vilken stjärna:

Karin Wåhlberg

Ölen var slut när vi kom men vi var glada ändå. Hängde runt i galleriet och på trottoaren, pratade med folk och *insöp sommarkvällen*.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Efter ett tag tog vi åter sikte på Kungsholmen. Vi skulle ditåt alla tre och jag hade min cykel, så vi gjorde sällskap till fots. Mobilbilderna gör kanske inte riktigt kvällssolen rättvisa, men det var i alla fall drömskt och precis vad jag behövde.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Fick sällskap in på min innergård och efter att jag låst fast min cykel kramades vi hetsigt framför rhododendron-buskarna, vilket Mika dokumenterade.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Sedan skulle Mika vidare, men Julia följde med upp i lägenheten för en kopp te, kvällsmacka och lite sömnigt torsdags-prat. Vi bor ju bara tio minuters promenad ifrån varandra nu sedan jag och Anna flyttat till Fridhemsplan, vilket känns så himla lyxigt. Hoppas på många spontana vardagsbesök framöver.

ps. Tack för era fina kommentarer i inlägget nedan. Ska svara bättre snart, men, ni är guld <3

Translation:

Last Thursday, Mika, Julia, and I went to the release of the fanzine Tråd and then to Nau Gallery for the release of the magazine Paper Light. You can buy the latter here, international shipping and all. We hung out outside, drinking rosé on the pavement. The sun was warm and soft, and afterwards we walked home beneath a pastel sky. 

Comments

 1. beata

  Drömdag!
  http://radarcollective.com/beata/

  1. Karin Wahlberg

   ja sån superfin kväll!

 2. Julia

  Sista bilden! <333 puss

  1. Karin Wahlberg

   Den bästa! <3 puss

Leave a comment