Treat Yo Self

Igår när jag gick från jobbet kände jag mig GRÅ av väder och förkylning och långa kontorsdagar, så jag kvistade in på & Other Stories “bara för att titta på visuellt tilltalande saker som glädjer hjärnan”, som jag skrev till Anna, och inte egentligen för att konsumera något. Men så råkade det följa med ett par saker hem ändå. Jag väljer dock att se det som presenter till mig själv i 25-årssyfte, och lite sånt får en väl kosta på?

Ja, jag fyllde ju 25 i söndags förresten! Men, mer om det i nästa inlägg.

Hur som helst så blev det en liten boxig väska i svart mocka med gulddetaljer och glitter på, som jag varit förbi och klämt på flera gånger tidigare. Stardust heter modellen, bara en sån sak. Den är inte helt praktisk i sin storlek kanske (får exempelvis inte ned min nuvarande plånbok i den) men SÅ FIN JU?

Glitter | & Other Stories

Med i kassen följde också en marinblå, välskräddad tröja i tjockt tyg med korta vida ärmar och ett slags vitt geometriskt mönster av halva halvmåne-formationer på (så flummig förklaring, men ni får blunda och visualisera, för det blir ingen vettig bild i detta vintermörker). Samt ett par enkla guldringar till öronen.

BEYONCÉ

Väl hemma från jobbet köpte sedan jag, Anna och Julia dessutom en varsin Beyoncé-biljett till i sommar. PEPPEN. Stod krökt över datorn med jacka och mössa fortfarande på och oroade mig för att förköpsbiljetterna skulle hunnit ta slut, men hurra, vi hann! Min plånbok blänger lite surt på mig nu efter snabba beslut, men resten av kroppen bubblar exalterat och nöjt.

Genialiska Formation har för övrigt gått på repeat i mina hörlurar hela dagen idag på kontoret (och nu, fortfarande). Om ni mot förmodan missat, in och lyssna, och inte minst se på videon, förstås:

BEYONCÉ

Vill man nörda ned sig lite extra kan man läsa tolkningar bakom varje rad i låten här. Queen B for life.

 

Leave a comment