363. Work hard play hard

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Kör på standardrepliken nu för tiden: den här veckan sprang förbi så otroligt fort.

Det har hänt så mycket spännande den här veckan i jobbväg, jag önskar vi vore lite längre fram nu genast så att jag kunde berätta mer om det. Men en vill ju inte jinxa. Har i alla fall fått positiva uppdateringar från vår utvecklare, ett ekonomiskt besked som kommer bli en av våra största milstolpar hittills, haft möte på banken och så har jag druckit ingefärste på Drop Coffee med en asiatisk innovationskonsult/investerare och pratat finansiering, teknisk utveckling, potentiellt samarbete och lansering på den asiatiska marknaden.

I övrigt rullar företagarlivet på som sig bör. Vi växlar mellan att ses på vårt lilla kontor på Mariaberget, kontoret med det fina, geometriska golvet, och att jobba från valfri plats, allt beroende på vilka möten som är inbokade och vad vi har att göra för tillfället. I torsdags drack vi (minus Siduri som är och göttar sig i Spanien) bubbel som Annies kille budat över till oss för att fira, samt åt “jullunch” i form av falafelsallad från Falafelbaren på Hornsgatan. Lyx söder-style. Nejmen ärligt talat om Falafelbaren skulle vilja sponsra mig med lunch i vår så hejhejhallå här är jag – dör så gott det är.

Karin Wåhlberg

“Kan ni posera med flaskan och se glada ut?”

I fredags åkte jag ned till Norrköping för att påbörja säsongens julfiranden och ha lite ledighet. Har bunkrat upp med böcker och varma koftor och det var inte en enda minuts försening på mitt tåg, så det hela bådar gott.

Translation:

A very busy week work-wise and celebrating successes with bubbly and Stockholm’s best falafel.

Leave a comment