Göteborg & lite recap

FÖRLÅT!

Jag har vart så otroligt dålig på att skriva, men helt ärligt så har jag aldrig haft såhär mycket på mitt bord någonsin. Allt jag gör är verkligen jätteroligt – men det tar inte mindre tid för det. Vi har precis släppt vår hemliga fest den 3e juni, så fram till det datumet är mina nerver på helspänn.

Just nu sitter jag på tåget mot Göteborg ! Det gör mig pirrig. Det var alltså 2,5 månad sedan jag var i min hemstad. Så många veckor utan min familj och mina fantastiska vänner.  Jag hinner endast stanna 2 dygn denna gång, men dessa dygn är helt fullspäckade. Lyckligtvis har mina vänner planerat in sina releaser och evenemang under samma dagar, så jag kan kryssa mellan tillställningarna och hinna med nästan allting. YAY!

På fredag åker jag hem till Stockholm igen, min familj har hyrt ett hus på en ö i Stockholms skärdgård. Vi ska fira morfar, bada badtunna och äta gott. Ja, JA!

Tänker att jag skulle ge er en liten bildbomb på min senaste vecka, för jag har faktiskt hunnit dokumentera lite via min kamera. Dock är internet alldeles för segt på tåget för att kunna redigera – så ni får ha överseende med det.

Jag har…

 

.. vart på Sonys fest på Trädgården

… dansat i ett lyckorus på Epidemic Sounds sommarfest

… gått på konstutställning med Emma

… dansat runt på olika klubbar

… ooooch kollat på när Carro gosar med en hund på Sneaky Steve

 

 

En lördag på söder

Vaknade trött men lycklig bredvid Caroline imorse.
Vi hade haft en fantastiskt rolig natt på Epidemic Sounds årliga sommarfest. Solen hade gassat hela fredagen och termometern stod på otroliga 27 grader så vid klockan halv 5 stängde vi ned våra datorer på Splay-kontoret och korkade upp cava och öl på vår innergård. Det var första riktigt varma sommardagen och vi delade en taxi till Åsögatan där festen höll hus, jag var härligt bubblig på cava och lycklig över att värmen visat sig tillslut. Fotade en del under kvällen så det får bli ett inlägg för sig.

Idag har jag och Caroline promenerat runt södermalm i 5 timmar.
Vi har varvat vintage-shopping med glass och samtal om livet, jag hittade ett par fantastiskt fina skor på Humana för 130 (!) kronor. Kan ibland göra fantastiska fynd pga har storlek 35, så skorna blir liggandes i affärerna. Nu har vi precis ätit middag på Carros innergård och jag funderar på om jag ska snurra vidare ut eller faktiskt ta en lugn kväll. Det återstår att se.

Att komma tillbaka till verkligheten

I söndags kände jag att det hade blivit för mycket den senaste tiden.
För mycket intryck, för mycket runtspringande och för lite fokuserande. Ni kanske vet hur det känns när ni är ensamma för första gången på ett långt tag – och ni inser att ni glömt andas och reflektera över den senaste tiden? När alla intryck bara samlats som på en hög, liknande en hög med räkningar som du vet att du kommer att behöva ta dig an någon gång men skjuter bort det en dag till – bara en dag till, och en dag till. Jag bestämde mig för att ta en vecka av fokus. En vecka där jag skulle avsätta lite tid för tankar och strukturerande (helvete vad jag får panik av det sistnämnda ordet).

Jag har spenderat mina senaste dagar i möten på Splay-kontoret, vilket har vart väldigt skönt. Just nu jobbar jag med att arrangera Guldtubens efterfest. Jag & Caroline har fått ganska fria händer vilket gör att jag får ett hyfsat stort kreativt svängrum i kombo med att jag jobbar himla bra tillsammans med min fina kollega Caroline.

På tal om svängrum – här nedan är ett av Splays mötesrum som jag “hänger” en del i. En guldkälla för mig med ADHD då jag kan fokusera bättre om jag får hålla kroppen aktiv samtidigt som jag ska vara uppmärksam. Så där sitter jag och gungar fram och tillbaka under mina möten.

 

För några dagar sedan hade vi även en workshop för våra kunder/potentiella kunder där vi presenterade Splay som företag tillsammans med gäster från Youtube och Snapchat. Vi gick igenom vad influencer marketing innebär samt lät några av våra profiler få berätta sin historia på scen. Blev (och är) så stolt över vad Splay och våra profiler har åstadkommit.

Representanter från Youtube & Snapchat här nedan.