Oj? Här är jag igen?

Wow!
Fick superlust att titta in här. Typ 1 år senare?

Tappade orken och lusten att skriva när jag flyttade tillbaka till Göteborg, det var alldeles för mycket i livet vid den tidpunkten.
Det är det väl iof fortfarande, det är någon konstig tanke jag går med hela tiden – att “om jag gör så, eller om jag flyttar dit, eller om jag börjar jobba där” så kommer livet bli enkelt och jag kommer få total kontroll över min omgivning, men det börjar slå mig att jag nog kanske aldrig kommer få det.

Nu då? Ja, nu bor jag i Stockholm igen. Har tydligen en enorm beslutsångest över vilken stad jag vill bo i. Det blev dock väldigt bra här. Min lägenhet är allt jag kunnat drömma om och ligger på min favoritplats, Södermalm. På dagarna jobbar jag numera som opinionsbildare och digital processledare för att förebygga trafficking och sexuella övergrepp – något jag drömt om länge.

Vilka är mina kollektiv-sambos då? Ja dom är inte bara vackra utan otroligt talangfulla.
Ni kan läsa Mikaelas blogg här: http://www.rodeo.net/mikaelahook

Och prenumerera på Julias Youtubekanal här: https://www.youtube.com/user/thelineupjm

Jag hoppas att jag tittar in här snart igen, det finns en hel del att berätta och skriva om, och jag kanske hittar orken till det nu!

KRAM

Intervju med Collage Collection Nyc

Träffade Collage Collection Nyc nyligen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, främst mående och press att lyckas. Jag har känt mig ganska arg och frustrerad det senaste, jag vet inte om det är beror på utomstående faktorer eller om jag känner att jag inte belyser/pratar om det jag egentligen vill snacka om.

Ni kan läsa intervjun här: https://www.collagecollection.com/new-page

Tillbaka i Stockholm.

TORSDAG

Sent på torsdagen såg jag Stockholms silhuett uppenbara sig när jag rullade in med tåget. Äntligen hemma. Efter 2 månaders flängande över Sverige så är jag här för att landa denna hösten.

Jag skyndade mig till Riche direkt där jag mötte Rebecca Morgan och klunkade ett glas bubbel. Satt och njöt i 15 minuter innan vi var tvungna att springa för att inte missa Björn Borgs visning. Det var tur att vi hann, för den var mycket ball. Se bilder nedan:

Vi sprang vidare till Brillo och åt middag (råkade äta köttpasta för första gången på 10 år på Brillo i våras, märkte inte ens pga var så gott) samt avslutade med tequilashotar.
Vi gick vidare till J. Lindebergs fest där vi mötte underbara Christine Friberg och Lina Magassa. Sista stoppet blev Spybar / Laroy och vid 3-tiden avlägsnade jag mig pga jobbade tidigt dagen efter.

FREDAG

På fredagen bjöd Seinabo Sey på en fantastisk kräftskiva på hennes takterass.

Det blev en helt fantastiskt lyckad dag och utan att vi märkte det hade solen gått ned och mörkret omslutit oss, då plockade vi bort maten och plockade fram mer bubbel istället. Är så tacksam över dagar som dessa, det ger mig mycket.

Vid 11 tog vi oss vidare mot NA-KDs fest på A-house och mötte upp Alice Stenlöf. Vi drack två drinkar men tog oss hyfsat snabbt vidare mot Nellys fest i Bonnier konsthall där jag träffade Peyvand, Jacques och Thomas m.f.
Vi dansade till svetten bokstavligen rann och vid 2-snåret satte vi oss i en taxi mot Spybar och Laroy.

 

LÖRDAG

Vaknade hyfsat förstörd imorse och åkte direkt för att bli fotad av Emilia Esser för Collage Collection. Nedan är material från min egen kamera och därav inte dom riktiga bilderna, men det är ett smakprov!

Ikväll fyller Rebecca Morgan 30 år och kl 8 ska vi tillsammans med Mita Stillefors äta på Häktet. Senare spelar Marlene, vars turné jag sitter med just nu, på Popagandas efterfest – så det ska vi ta och kolla på. Vilket ni alla Stockholmare borde göra!

SÖNDAG

Imorgon provfilmar jag för en reklamfilm under dagen så jag hoppas att jag håller mig vettig ikväll och lyckas få lite sömn – men det brukar ju inte vara min starka sida.

Kram på er

Mina kommande veckor i Norrköping

Tänkte lite snabbt informera om att jag befinner mig i Norrköping under vardagarna i två veckor framöver.
Här sätter jag, Uno & Lisa upp mål och strategier inför turnéer och gig kommande höst med våra artister.

Det är bra för mig att komma bort när jag behöver fullt fokus, i Stockholm är det ett virrvarr av event och dylikt som drar dagligen.

I Norrköping finns bara mitt hotellrum & bastu + gym samt vårt kontor. Plus god mat. Där tar det slut. Så dagarna börjar med bastu och (hotell!)frukost, sedan följs det av flera timmar superjobb. På kvällarna har jag lovat mig själv att ta tag i mitt skrivande samt mina texter igen.

Lite ovant med så mycket egentid, men det är bra innan hösten drar igång på riktigt tror jag.
Om två veckor ska jag fotas för en grymt spännande sak i Stockholm – mer om det sen!

Jag och Rebecca, bild fotad av Ib Cederfeldt