Höstens ankomst och bilder från WOW

Jag är hemma i min lägenhet på Bondegatan, har tänt massa levande ljus och försöker på något sätt landa i lugnet. Jag försöker även njuta av tystnaden men den dånar i mina öron. Jag är ensam, ensam för första gången på två månader där jag fart och flygit runt som en galning.

Det har vart en fantastisk sommar. Jag har vart på många platser, träffat många personer och verkligen vart ledig. Jag har funnit tillbaka till en djup trygghet och lycka som vart försvunnen i 4 månader. Det är fint, men det gör det också läskigt att flytta hem igen till verkligheten.

Jag vet dock att jag är redo för hösten. Imorgon, klockan 11:00, kliver jag in genom dörrarna till Appelgren & Friedner och påbörjar mitt yrke som artistbokare. Mycket kommer hända denna höst – och ofattbart mycket har hänt sedan jag klev av tåget den iskalla nyårsaftonen för ett halvår sedan med en stor resväska och ingen aning om vad Stockholm innehöll.

Jag hade en adress på mobilen och försökte förstå åt vilket håll jag skulle ta den gröna linjen. Vart låg Medborgarplatsen och varför fanns det 2 uppgångar? Var Hornsgatan och Götgatan två olika stadsdelar?

Det var ett halvår sedan – och nu är jag hemma här.

Avslutet för sommaren var Way Out West. Det är något med den festivalen. Alla år, när helgen är över och måndagen kommer, så har luften stigit några hundra meter. Det är friskare, kallare, lättare att andas. Det är höst.

Jag tänkte att jag kunde bjuda på lite bilder från min helg – sedan lämnar jag min semester bakom mig och blickar framåt.

Livets klubb Yaki-Da fotat av grymma fotografen Rebecca Bjurmell

Jag & Assia på Yaki-Da fotat av Rebecka Bjurmell

Rebecka Bjurmell, jag & Rebecka Morgan på New Blacks dagsfest på Lounge(s). Måste säga att Lounge(s) har superlevererat hela WOW. Stort tips på klubb om ni är i Göteborg. Fotat av Milad Abedi.

Gunéll, Rebecka, jag, Radars egna Patricia, Emma på Destinys efterfest Virile
Patricia, Emma & Assia
Off the meds på Virile
Gunéll & Pontus, Off the meds
Gunéll, Pontus & Rebecka
Rebecka & Mita på Virile.

Detta är bara en bråkdel av allt vi lyckades hinna med. Höjdpunkterna under WOW går till New Blacks dagsfest på Lounge(s), Joel Ighe x Chimis dagsfest, Yaki-Da nattetid och Destinys secret efterfest Virile på lördagen.

Kram på er alla.

 

En fantastisk natt i juni

I juni ägde youtube-galan Guldtuben rum. Jag fick i uppgift att arrangera deras efterfest, det var mycket jobb och otroligt läskigt i stunder – men så JÄKLA kul! Om ni trycker på bilden här nedan så ser ni några klipp från kvällen.

 

 

JAG BLIR EN DEL AV APPELGREN & FRIEDNER

Hej!

Äntligen kan jag berätta att jag från och med slutet av augusti blir artistbokare åt Appelgren & Friedner. Det är en dröm som går i uppfyllelse och jag har den sista tiden kunnat känna stunder av stolthet över vad jag lyckats jobba mig till som 21-åring. Det är inte ofta jag tillåter mig själv att känna mig nöjd (både på gott och ont) men det gör att när jag väl unnar mig den känslan – blir den extra stark.

 

Mellanlandning i Sthlm & plåtning för Keyflow

I måndags tog jag tåget hem till Stockholm för att fixa lite saker samt byta den väska med mycket limiterade kläder som jag levt på i 3 veckors tid.
Nu har jag precis packat om för att vända tillbaka till Göteborg och skriva på ett jobbkontrakt (!!) – och sedan åka tillbaka till Stockholm för att därefter ta mig till Gotland.

Igår var jag och Hedda på Keyflows kontor för att plåta deras nya koncept “Outfit of the night”. Här nedan följer ett urval.
(här ser ni även mitt lockiga naturliga hår vilket jag har bestämt mig för att rocka ett tag)

Bilder tagna av Sara Omari.