Brixtol – pressfrukost

Ni som känner mig/följt mig via Instagram kan ej ha missat att jag nästan uteslutande bär jackor av märket Brixtol. Jag fullkomligt älskar deras raka snitt och materialval. Det händer så mycket i Brixtols jackor. Allt från reflexer till fårull.

Emil, som tillsammans med Gustav grundade märket år 2011, bjöd med mig och Hedda till deras pressfrukost. Mycket uppskattat pga har ingen frukost hemma och har ej haft på några veckor (livet snurrar lite för snabbt för att jag ska hinna få ihop ett vettigt liv i min lägenhet). Dock mest uppskattat pga så spännande att få se deras nya jackor! Jag blev inte besviken – varken på jackorna eller frukosten (!)

 

Här nedan bär jag en av deras senaste jackor, den är godkänd i min mycket limiterade färgskala. Kul för mig!

Leave a comment