En paus för att andas innan…

Sitter på Kafé Magasinet och bloggar idag. Det här var mitt stammishak när jag bodde i Göteborg och det är alltid speciellt att komma tillbaka, livet här flyter på som det alltid har gjort men personerna som brukade fylla upp specifika platser har till stor del bytts ut. Det är vemodigt men fint, tiden har sin gång liksom.

Jag kommer att befinna mig ganska mycket på västkusten under sommaren, bortsett från några möten och andra händelser jag behöver vara på plats för i Stockholm (samt en kortare sväng till Gotland). Jag har alltså några veckors paus från verkligheten och kan ta mig själv ett riktigt “sommarlov”.

Anledningen till detta är att jag nu byter jobb. Jag har slutat på Splay och i augusti kliver jag på en ny tjänst som jag är så extremt taggad på. Det har vart en dröm för mig länge och jag kunde inte vara mer redo att ta detta steg. Splay kommer alltid att ligga mig så otroligt nära hjärtat och alla fantastiska kollegor och kreatörer har hjälpt mig att växa så mycket under denna vår. Det har vart en grym arbetsplats och jag är så tacksam att jag har fått chansen att starta mitt liv i Stockholm där.

Jag måste tyvärr vara en typiskt fjantig bloggare och skriva att jag faktiskt inte kan berätta vad denna tjänst är på två veckor, men det är inte långt kvar nu!

Jag hoppas att ni mår bra och att ni njuter av semester (eller lite längre AWs under alla veckans vardagar).

Jag och Åska-Saga

Comments

  1. Janay

    It’s really great that people are sharing this inifomatorn.

Leave a comment