Podd-inspelning på Acast & livet just nu

Hösten innebär tydligen alltid en stor förändring för mig. 
Jag fann mig själv i en situation där jag akut behövde rannsaka mitt liv för några veckor sedan.
Jag flyttade till Stockholm för 9 månader sen, och sedan dess har allt gått så snabbt för mig. Jag har vart igång i princip varje dag, oavsett om det gällde jobb eller evenemang/andra aktiveringar. Det innebar att jag aldrig saktade ned och reflekterade över vart jag var påväg och vad jag egentligen ville göra. Jag kastade mig in i jobb och projekt som skulle fortsätta ta mig framåt, vilket det också gjorde. Men ibland mot en riktning jag inte riktigt brann för.

Jag har aldrig vuxit så mycket som under dessa månader, livet har aldrig vart mer spännande och händelserikt, men jag behöver se över vad jag faktiskt drömmer om på riktigt och vad JAG vill göra.

Med det sagt så har jag långsamt börjat närma mig en tanke om det jag brinner för, det är kärnan till varför jag började slå mig framåt och det känns fantastiskt att börja nosa på den del av mig igen som jag så länge glömt bort.

Igår var jag på besök hos Acast och spelade in en podcast om detta som jag kommer länka när den släpps, på onsdag ska jag på ett annat möte med ett företag för att fortsätta sätta mina planer i verket.
Här är också anledningen att jag har vart lite frånvarande ett tag, jag har samlat alla mina ord och tankar i ett dokument som vi får se resultatet av längre fram. Jag är dock på rätt väg nu för första gången på länge

Ta hand om er själva.

Kram

 

Comments

  1. Elin Larsson

    Vad är det för spännande du ska göra? :))

Leave a comment