Februarierbjudande från skönhetsfavvo!!

Godmorgon alla fina!

Nu är det äntligen fredag och vi tänkte passa på att slänga ut ett finfint erbjudande till alla er.
Under hela Februari månad har ni läsare hela 15 % rabatt på alla behandlingar på Clinic Divine!
Så oavsett om ni vill köra en vaxning, ansiktsmask eller kanske färga fransar och bryn så tycker jag att ni borde passa på att besöka Sahar på salongen vid Södermalm. Allt ni behöver göra för att ta del av erbjudandet är att uppge namnet : Louise Sundell vid bokning av behandlingen, bra va??!!

bild 2
För att få finaste Sahar som er hudterapeut så behöver ni bara be om det vid bokningstillfället.

bild 4
bild 1
derma
sollouise
Mitt nästa besök hos Sahar är om exakt två veckor, brasiliansk vaxning + helbenblir det. Sen är jag redo för värmen och försvinner iväg från Stockholm för att möta solen i Indien igen. Längtar längtar så mycket. Tills dess ska jag meditera, träna och föda mitt inre med massvis av nyttigheter och göttig ny musik.

Har ni några frågor eller funderingar kring det fina erbjudandet som Clinic Divine bjuder på så är det bara att hojta till! Boka tid, det gör ni på telefon nr 08-643 42 10 eller genom hemsidan som ni hittar här.

Glöm inte uppge Louise Sundell vid bokning av valfri behandling under hela februari.

Puss på er och ha en finfin fredag!

// L

Sjuklingen

bild
I 10 dagar har jag nu vart inlåst i min lägenhet på söder… smittsam och med en temperatur som skulle få vem som helst att hallucinera om de mest konstiga saker. Hostat så att sömnens längd aldrig överskridit 15 min i sträck, det har hon gjort! Noll matlust och medicin som ger magsmärtorna från helvetet har hon såklart också haft. Men nu så.. nu ska jag väl ändå ta och få bli frisk.

Imorgon bär det av till läkaren igen för att mäta infektionsnivån som ju vart rekordhög senast.  Längtar så efter att få sätta igång med träningen igen, hoppas hoppas på positiva besked imorgon. Nu är jag så fett less på att inte göra ett skit.

//L

London

Ogillar London så himla mycket, har aldrig någonsin förstått mig på den staden. Adam Beyers låt däremot, that’s a big LIKE!
Finns dock en liten tjej där som en del av mig alltid kommer att sakna då och då. Just nu väldigt så mycket.

Miss u Marie

/L

Mina julklappar

bikram
Efter alla tiotusen besök hos läkare + alla mediciner som ska betalas efter att jag insjuknat i någon sorts luftrörskatarr från helvetet så är jag redan nästan helt pank denna månad. Men jag hann iaf skaffa två toppenklappar till migsjälv! ( ja, sånt får man göra när man inte firar jul, vilket jag bestämde mig för att inte göra i år.) Först så skaffade jag mig ett 30 -dagars kort på Bikram Yoga som jag alltid alltid velat testa. Hann bara gå en endaste gång innan jag insjuknade men hoppas hoppas vara på benen snart så att jag hinner utnyttja kortet några fler gånger. Det var iaf helt fantastisk, fick något sorts inre lugn + att det kändes bra i kroppen flera timmar efteråt.

bild 1
 Sen så var jag också hos Sahar på Clinic Divine för att fixa fransar och bryn!

före
Det var verkligen på tiden som ni kanske ser… Före färgning

bild 2
 och efter färgning + plockning!
Sjukt stor skillnad, blev supernöjd.

bild 3 (2)
Å så lite smink på det så blir brynen ännu mer markanta. Älskar mörka bryn mot ljust hår!

Har ni unnat er något i julklapp eller är det bara jag som ger till migsjälv?

Puss /L