IDAG

Jag och Bea ska plåta idag!! En jätte fin tjej som vi hittat på instagram, asså mitt adrenalin pumpar just nu känner jag haha och så är jag lite nervös, men nervös är bra:) Plåta är verkligen det absolut bästa jag vet i världen och lite andra saker dårå, men en av dem, det är sån kick på något sätt och känslan i kroppen efteråt är typ: jag kan ta över världen, hehe. Den känslan lägger sig oftast ganska snabbt eller vänder till: hur fult är detta egentligen, vad säger ens bilderna??? Men det är ju den kreativa processen. Puss på er, här är inspirationen för idag<3

BEA-GREENPOINT

Det räcker med att ta ca ett steg ut på gatan så är det fint. Detta är kanske ca 200m från där vi bor, jobbigt att behöva anstränga sig hehe. Nä men alltså om det är något jag blivit kär i här borta är det miljöerna, herregud vad fint här är, ful/fint liksom vilket är väldigt mkt Linn style.

Aa det var lite om de, hallå TACK för alla era fina ord i förra inlägget<3 Ni är så himla bäst glöm ALDRIG NÅGONSIN I HELA ERA LIV det okej???? Men som jag skrev på instagram så både skaver det så i hjärtat av att förstå att det är så himla många som kämpar samtidigt som mitt hjärta växter några storlekar av att veta att vi alla gör precis så bra vi bara kan och vi gör det tillsammans.

I morgon bjuder New York på regn, New York bjuder på regn hela veckan som det ser ut nu faktiskt. Vi har tre veckor kvar här, jag både längtar hem så jag ibland nästan spricker men jag typ också dör nästan när jag tänker på att vi ska lämna denna staden. Åååå. Vet ni vad jag längtar mer efter än sånna vanliga saker till att komma hem? Okej ni får skratta lite om ni vill, jag längtar till att gå på gatorna med alla mina nya kläder som barskrapat min plånka men som jag tycker så himla mycket om hehehe. Jag gör det ibland ska ni veta, går omvägar på väg hem från jobbet och sånt, eller bara tar på mig och går ut en runda när jag har dagar jag känner mig fin hihihi.

Så, nu ska vi sova. Häromdagen tog sig en kackerlacka in i rummet bredvid vårt, det uppstod KAOS och tog mig och Bea 40 min att efter det våga gå in på toan. Nu är den borta???? Godnatt!!!!