KEMI

Kemi i Greenpoint. Bea har stylat och jag har fotat, väldigt enkel plåtning med våra egna kläder och dagsljus men kul! Gör sånt ibland hörreni, enkla saker som är kul och där ni inte behöver känna att ni måste prestera, jag är väldigt dålig på det själv men när en väl gör det boostar det verkligen ens självförtroende och driv!

Ni är några som kommenterat om New York guide, jag kommer inte hinna göra ett inlägg denna veckan men ska svara på era kommentarer med tips!

VI ÅKER HEM

I morgon åker vi. Jag känner :)))) men också :(((((. Tiden har gått så snabbt, fattar ej? Men vi har haft det så bra och jag är överlycklig över att ha lärt känna New York, alltså verkligen så himla tacksam. Jag är inte skrivig idag känner jag, lite ångestladdad tror jag över alla blandade känslor som känns såhär dagen innan en ska lämna något en fäst sig vid och så gillar jag inte att flyga (brukar inte vara speciellt orolig över flygningen men idag är jag det?), aja kommer skriva ett längre inlägg om allt och ställen vi har gillat att hänga på och second hand shopping och massa annat senare!!!

Här har ni en bild Frida tog på mig igår. Vi var hemma hos Sara en illustratör och vän till Frida och fotade hennes hem, alltsåååå dog så mysigt.

Godnatt på er, vi ses i Sverige igen<3

IDAG

Jag och Bea ska plåta idag!! En jätte fin tjej som vi hittat på instagram, asså mitt adrenalin pumpar just nu känner jag haha och så är jag lite nervös, men nervös är bra:) Plåta är verkligen det absolut bästa jag vet i världen och lite andra saker dårå, men en av dem, det är sån kick på något sätt och känslan i kroppen efteråt är typ: jag kan ta över världen, hehe. Den känslan lägger sig oftast ganska snabbt eller vänder till: hur fult är detta egentligen, vad säger ens bilderna??? Men det är ju den kreativa processen. Puss på er, här är inspirationen för idag<3