EN ENORM FRÅNVARO OSV

Frånvaron här är ENORM! SORRY! Kolla, så här såg jag ut häromdagen, jag har klippt mig, tittade på HAIMs nya musikvideo och kände mig helt 70-talig. Inte visste jag att jag besatt ett sånt här självfall i håret? Tänka sig va. Annars då? Jag har spenderat tre dagar i min lägenhet bakom stängda dörrar bortsett från några vändor ner till Ica och något ärende hit och dit. Eller igår utbrast Bea ”nu räcker det” och drog med mig till Vinterviken där vi spenderade någon timme på klipporna tills det kröp en fästing på Beas ben och vi fick PANIK och snabbt som attan for tillbaka. Mycket sofftid på denna 70-taliga tjej senaste dagarna alltså. Är ni likadana? När ni varit mycket hemma får ni svårt att gå ut? Alltså ångest-svårt att gå ut? Som att ni bara vill tillbaka in i det trygga igen? Sån är jag i alla fall.

Nä hörreni. Ska en kanske brygga sig en kopp te? Jo tack. HEJSSVEJS&PUSSÅKRAM

 

HEJHEEEJ

En real life Linn alltså. Högra bilden symboliserar typ ”hej så här ser jag ut 98% av mitt liv, har väldigt svårt att acceptera det men nu skiter jag det och låter världen få se” sååå hejhej haha:)

En assistents jobb- vara ljustests modell, hade jag samlat en mapp med alla ljustester vi tagit hade mappen blivit STOOR.

Hur tycker ni det går med min New York guide? Sådär? Dåligt? Skitdåligt skulle jag vilja säga, ska fixa klart den!!!

Jag och Frida jobbar en och en halv vecka till, plåtar massa vilket är kul men sedan tar vi semester:)))) I fem veckor:)))) Då åker jag och min familj till Kroatien en vecka:)))) Pappa fyller 50:))))

Nu ska jag sova, vad är grejen med att skrolla instagram ca 1h varje kväll utan att ha något att titta på??? Bara skrolla om och om och om igen hela tiden, riktigt kasst, ska sluta med det.

GODNATT

 

KEMI

Kemi i Greenpoint. Bea har stylat och jag har fotat, väldigt enkel plåtning med våra egna kläder och dagsljus men kul! Gör sånt ibland hörreni, enkla saker som är kul och där ni inte behöver känna att ni måste prestera, jag är väldigt dålig på det själv men när en väl gör det boostar det verkligen ens självförtroende och driv!

Ni är några som kommenterat om New York guide, jag kommer inte hinna göra ett inlägg denna veckan men ska svara på era kommentarer med tips!

VI ÅKER HEM

I morgon åker vi. Jag känner :)))) men också :(((((. Tiden har gått så snabbt, fattar ej? Men vi har haft det så bra och jag är överlycklig över att ha lärt känna New York, alltså verkligen så himla tacksam. Jag är inte skrivig idag känner jag, lite ångestladdad tror jag över alla blandade känslor som känns såhär dagen innan en ska lämna något en fäst sig vid och så gillar jag inte att flyga (brukar inte vara speciellt orolig över flygningen men idag är jag det?), aja kommer skriva ett längre inlägg om allt och ställen vi har gillat att hänga på och second hand shopping och massa annat senare!!!

Här har ni en bild Frida tog på mig igår. Vi var hemma hos Sara en illustratör och vän till Frida och fotade hennes hem, alltsåååå dog så mysigt.

Godnatt på er, vi ses i Sverige igen<3