SÅÅÅ DETTA HÄNDE OCH NU KAN JAG OFFICIELLT DÖ LYCKLIG

 

ASSÅÅÅÅ FATTAR NI?? Oherre min gud ni skulle sett min reaktion när Frida en dag på jobbet säger: ”Linn vi ska fota Isak och Even” jag DOG. Så förra söndagen plåtade vi, vi fotade dem för Interview Magazine och kolla vad fint det blev!!! Frida är så bra hon ÅH! Det var ett så himla kul jobb att få vara inblandad i, det blev fiiiiint+ att vi fotade mellanformat vilket jag aldrig gjort förut å det va ju svin kul+ att Henrik och Tarjei typ var världens gulligaste och finaste personer och jag svettades runt som världens mest starstruckna person DELUX. Förra veckan va jag hög på adrenalin dårå pga plåtningen och resultatet så i helgen kände jag mig typ nästan lite deppig för att allt det roliga tog slut. Närå mitt liv är jätte kul för tillfället otippat nog. En annan grej! Frida och Jesper ska ha barn så efter jul slutar jag hos Frida:(((((( För er som inte riktigt hänger med nu så assisterar jag en fotograf på heltid och hennes bilder hittar ni ->här och det är även hon som tagit de ovan. I vilket fall är det ju hur KUL som helst att de ska ha barn (tror jag nämt tidigare att de ska det), men det suger ju att inte få ha Frida i sitt liv varje dag längre eftersom hon är en av mina favvo personer:(((( MEN det ska bli spännande att slänga sig ut i frilands assistent livet också, LÄSKIGT och nervöst men spännande!!!!

SÅ ville bara skryta en sista gång (SKOJA verkligen inte för sista gången, tänker skryta om detta hela livet) om förra veckans SKAM händelse. Hoppas ni mår bra osv!!!! KRAM

Comments

 1. Alma

  alltså såg på instagram och blev sååå avis. + lycka till med frilansassandet, kommer gå hur bra som helst, du är grym! <3

  1. linnhansson

   Men åh så himla snällt av dig!!! Taack finiiis<3

 2. Eric - smdlnd

  Alltså wow detta är så coolt att du haft ett finger i? Alltså bortsett från Henke och Tarjei (så avis på dig för detta dock) så är ju bilderna helt magiska. Så så fina!

  1. linnhansson

   haha men assååå TACK eriiic!!! det var väldigt kul att få ha varit med:) men hallå nu ser jag ju min chans här nurå eftersom jag tänkt skriva till dig om och om men inte gjort. hur fin blogg har inte du???? PÅ RIKTIGT, brukar inte fastna för vardags bilder men dina är helt magiska+ du verkar vara en fin person och magnus, jag och bea har pratat om er haha, vill ni dricka kaffe med oss HOJTA HEJ!!!!

 3. vivian

  JAG DÖÖER FAN VA BAAAAAALLT OCH SÅ SÅ FINA DE ÄR!!!!!!

 4. Rebecca

  ALLTSÅ OMG SÅ JÄVLA COOLT. såg en preview på dessa på insta och dog. dör

Leave a comment