2011/04/2029 A kitschy kitchen evening


I fredags så var både Olivia och jag dödligt bakis (jag på jobbet i klackar och olivia i sängen i pyjamas), och tyckte att det bara måste firas med att gå ut och dansa oss trasiga ännu en kväll! Ironi. Därför gick vi till närmsta off license och köpte med oss tre vinare och knackade på hos Lovisa som bor fyra busstationer bort.

Dom hade firat påsken med middag dagen innan, vilket jag och olivia helt glömt bort, så vi åt rester och svenskt godis och pratade om pojkar från Manchester och låtsades att det var en smula påsk.

Eftersom att vi hade haft en våldsamt okontrollerad (och hemskt rolig) natt dagen innan, bläddrade vi igenom en hel hög med generande sms från alla håll. Några inkluderade typ diverse vulgära erbjudande från svenska lillebröder, och tog fram försvunna minnen om lite kyssar vid busstationen och annan härlig bakisångest.

Herrregud, hur snygga??

Så droppade fyra vansinnigt fantastiska australiensare in och lite fina svenska flatmates, och det blev köksfest!

Och efter att tre vinare plötsligt var tomma så lämnade jag kameran hemma när vi drog till en spelning på the Victory. Där snodde vi polaroidbilder på brittiska pojkar som nu hänger på våran vägg, rökte cigaretter på trottoaren och så gick min gylf på mina spetsshorts sönder. Då kändes det som dags att dra vidare någon annan stans, vilket vi gjorde i en taxi för tusen personer. The Dolphin på Hackney Rd,som ligger bredvid en off license där dom säljer smuggelcigg under kassan om man säger – Marlboro Light, please. The cheap ones.

Det var så fett, kanske beroende på att världen darrade, men det är lite oklart. Där mötte vi hur som Marzio, som värvar nya band och hej och hå och härjar över Marie Laveau och Strand i Stockholm. Väldigt mystiskt och superbra! Han blev en ny vän och så fick vi biljetten till Shoreditch House.

Någongång runt fem-sex så var vi så trötta i våra 16cm klossklackar, så vi tog åttan hem och somnade huller om buller.

Linn

Comments

  1. […] was sweltering hot as I walked with this babe to his old flat by Roman Rd to redo a version of this magical day back in […]

Leave a comment