CYMBALS AT THE SEABRIGHT ARMS

Cymbals

I torsdags tog Daniel mig bort till the Seabright Arms som ligger gömt i den minsta av gränder och har himmelska hamburgare men även suveräna gig. Han hade nämligen köpt biljetter för att se Cymbals när vi hade varit tillsammans ett år, och idag var det dags.

Daniel på Cymbals

Johnny och Ian och Costas och en hel hög med andra folk vi känner var också där. Vi drack öl och blev fulla och dansade till deras musik.

Cymbals II

Så fruktansvärt glad och sommarvänlig musik med massvis med olika instrument och popiga toner. Kan inte vänta tills hela deras nya album släpps den 22a juli!

Sen vart det ju lite tråkigare att det var denna kväll som resulterade att jag vaknade upp när jag skulle boardat mitt plan till Stockholm men istället låg hemma i Daniels säng. 3timmar och £150 senare satt jag ändå där på planet och var sedan magsjuk prick hela semestern!

 

 

Linn

 

English: My boyfriend Daniel got us tickets to go see the ever so brilliant Cymbals at the Seabright Arms last week. It was so good it resulted in me missing my plane back to Sweden.

Leave a comment