Warehousefest i London Fields, chocolate fudge cake ballons, elefantmasker och ja må hon leva ut i hundrade år

l1

 

l2

 

l3

 

l4

 

l6

 

l7

 

l8

 

l10

 

l11

 

l9

 

l13

 

l14

 

l15

 

l16

 

l17

 

l18

 

l19

 

l25

 

l20

 

l23

 

l24

Lördag. Jag drack vin i min säng efter jobbet och åkte sedan mot London Fields för festligheter. Trängdes för att bli insläppta två och två bakom en stor plåtdörr och innanför väggarna uppenbarade sig ett stort rum högt i tak lysrörspalmer och sammetsbeklädda soffgrupper i hörnen. Utanför mötte jag upp de vanliga svenska flickorna som har blivit mina bästa vapendragare här i London, finns inget bättre vildare vackrare sällskap. Och anledningen till varför vi alla var där – Katta stod på scen och även Lizette som dök upp lagom för att premiäruppträda med deras gemensamma låt. Världens grymmaste brudar! På tolvslaget sjöng vi högt för Frida som nu var 20, något hon inte ville tänka på. Vi hjälpte henne så gott vi kunde och distraherade henne med tequilashots billig öl dans trängdes i tegelgränderna bakom lokalen cigarettrök som vita tunga moln ovanför våra huvuden och när vi hittade Alice sovandes i ett hörn kändes det som att det var dags att börja ta sig hem. Så vi dansade genom folkmassan mot dörren, tog oss ut på stora gatan och tackade för oss för den här gången

 

/lovisa

Comments

  1. ebba

    du ba har kul, är snygg och tar fina bilder och jag ba hej.

Leave a comment