wrap your hands around my heart

Tio fingrar som passar in i någon annans tio. Femtiofyra små ben som skälver av beröringen utanför det omslutande skinnet. Tio vinterspruckna knogar som blir vita av trycket. Trettiofem muskler som på hjärnans ofta osäkra signal greppar tag i en nacke, ett ben, ett hjärta. En annan hand. 

Att hålla hand kan verka så oskyldigt. Så litet. Men att hålla någons hand innebär att du för den stunden tar ett avbrott ifrån att stå ensam och tillsammans i vacker symbios länkar samman era liv i mellanrummen av fingrarna.

 

Comments

  1. […] Några av mina feta idoler a.k.a. The Beatles gjorde en gång i tiden en låt som hette “I wanna hold your hand”. Satt och lyssnade på den och kände att, shit. Vad konstigt det är att man flätar ihop två kroppar med tio sköra krokiga fingrar bara sådär. Jag håller jävligt sällan hand tyvärr, även fast man inte måste vara kär och galen för det så är det en undermedveten grej det där med handhållning. Att det inte blir mer intimt än så. Jag håller med, därför skrev jag om det HÄR. […]

Leave a comment