SOLEN c u soon

Okej. Jag måste vänja mig vid tanken. Om tre dagar så åker jag till värmen. På torsdag åker jag och Theo till Bali i två veckor och jag kan typ inte förstå att vid den här tiden om exakt en vecka så sitter jag väl på någon slags strand och dricker en himla kokosnöt och kanske någon balinesisk söt restauranggubbe slänger upp en skön tonfisk på min tallrik.  Jag har typ glömt bort hur det känns att vara soldåsig och gå omkring barbent? Hur kan man ens glömma. Jag känner  som de flesta andra att jag är väldigt färdig med vinterslask just nu så det här kan bara bli helt och hållet jättebra. Har tänkt på det så många gånger de senaste dagarna när jag stått klämd på tunnelbanan i rusningstrafik bland enorma dunjackor och andas in alla influensa och förkylningsbakterier – att nu räcker det. Är så trött på att behöva klä mig “praktiskt” och allt ni vet för o inte frysa osv osv. Jag vill inte vara praktisk. Jag vill vara soldåsig!

Här kommer bilder på ~Sommar-Moa~ måste som sagt vänja mig vid tanken på att ha sol i nyllet snart igen. Jag tror på riktigt det är bra för alla att se lite juni-juli-augusti-bilder så att man blir varm inombords och så kan man tänka att SNART står man där igen och har salt i hår och sand som klibbar mellan lår. mmmmm.

Helgen och djur som trotsar tyngdlagen

Det hände någonting. Även om Stockholm blev kallare än någonsin förra veckan så blev det lite varmare inuti mig. Lixom någon jedra gång gör vintern slut med en (ett bra breakup) eller snarare att man själv gör slut med vintern. Jag gjorde det förra veckan! Gjorde slut med vintern på riktigt alltså. Samtidigt som det var 12 minusgrader så hann jag springa och känna lite sol i ansiktet på lunchrasten vid en husvägg på Sveavägen. Mina jobbarkompisar fnissade åt mig när jag sa att det blivit vår men JAG VET att det är nu den kommer. Sen blev jag sjuk. Givetvis. Men det hör väl till också. En vår utan förkylning är på låtsas.

Hur som helst så har jag varit hemma mycket. Drog visserligen på middag där på fredagkvällen. Ibland kan man lura kroppen att man är frisk. Det var 1. en väldigt bra idé pga hade himla kul och 2. en dålig idé för att jag tappade rösten och det fanns varken té eller honung på efterfesten (no shit). Igår tog jag dock Jasmine under armen och gick till Nalen en sväng där det var feministisk marknad. Massa duktiga tjejer som sålde fina saker! Jasmine fick en gulli stickling.

Och hallå hittade den här drömmiga rosa saken på Aplace. Hade inte råd med den heller så blev typ bara ledsen av att prova. Sånt händer.

Nu är det måndag och jag är hemma från jobbet. Äter mackor med jordnötssmör och väntar på att Theo ska komma hem från Lissabon. Han har varit där hela helgen så nu är jag tusan pepp på att ba få hångla ikväll. KUL JU!
Men nu som ett avslut tänkte jag dela med mig av veckans bästa googling.

-BERGSGETTER!!!

Det är minst sagt don’t care-stämning på dessa djur. Geten som trotsar tyngdlagen! Man skulle kunna tro att denna bildgoogling är 100% photoshoppad men jag har gjort research och tro mig det är 4 real. Vad gör ens getterna där ute på klipporna? Varför vill de klättra i 90 graders vinkel? Bergsgetter är även hejare på att klättra i träd :-) Läste nånstans att tydligen är bergsgetter väldigt intelligenta och nyfikna djur och vill utforska allt som är okänt (HEHE).

Såå, nu kan ni imponeras och förundras av detta djur. Det finns många mysiga klipp på youtube. Mitt måndagstips till er!

PUSS

Hej det är jag, Moa!

HEJ radar hej. Så himla mys att vara här! Vad märkligt och kul det känns att man har ett litet internethem igen, jag trodde att den tiden var över för min del men nä! Allt kan hända!!!

Jag tänkte först att nu ska jag på ett bra sätt berätta för er vem jag är, men sen kom jag på att jag är ju så himla mycket olika saker men samtidigt lixom bara Moa, eller hur man säger. Det är svårt att klämma ut sig själv i bokstavsform, alltså i sin enkelhet och helhet.

Det är väl bättre att vi bara börjar hänga här framöver istället? Ni får kika in ibland. Då skulle jag bli glad. Då kommer ni också märka att jag är en person som tycker om att uttrycka mig med ord som ”woow” och att jag tycker saker ofta är ”helt sjukt” eller ”knas”. Jag samlar ofta på mig massa trams som både är bilder, text och annat så jag kan lika gärna börja dela med mig av det till er.

Nej men jag tror detta blir kul.

Så hallå puss vi hörs snart.