crystal

Det senaste har jag fastnat extra mycket för allt som skimrar och går i ljusa mjuka toner. Känns så himla skönt att vila ögat på. Allt från ljusreflektioner på en vägg eller en blank motorhuv på en bil. Alla bilder är från pinterest som pinnats tusentals gånger så hittar inte bildernas första källa tyvärr. Min pinterest hittar ni här.

 

Porslinsdjur, bryta arm och årets första dopp

HEJ. Hoppas ni mår bra! Idag har måndagskänslan grävt sig fram extra tydligt i min kropp av någon anledning. Men äsch – jag tänkte att jag kunde visa lite vad jag gjort i helgen. Stockholm har ju varit så fint och en och annan har väl känt sig extra vårpirrig de senaste dagarna. Det faktum att alla parker och uteserveringar har varit proppfulla och man har tagit av sig både jackan och tjocktröjan istället för tvärtom <3 Jag kände helgstämning redan i torsdags, då satt jag och åt lunchen utomhus och hade ansiktet löjligt högt mot himlen. På eftermiddagen på jobbet så körde vi invigning av innergården (!) Emma fyllde dessutom år så vi sjöng och sa skål.


Sen behövde jag tydligen bättra på läppstiftet men orkade inte gå till en spegel. Därav denna bild.


När läppstift var fixat så sprang jag bort till Vasaparken där den här personen satt och skrev post it lappar – gulligt. Vi gick och käkade middag på Minh mat, bästa vietnamesrestarurangen i Sthlm enligt mig, GÅ DIT!

 

Vi hamnade på Häktet tillslut, i vanlig ordning. Där bröt vi arm, jag förlorade, Hampe sålde bärs och Theo sjöng Born to be wild ganska högt fram tills klockan blev för mycket och ja sen tack och hej så var den kvällen SLUTT!

 Tidigt fredag morgon så åkte jag hit! SVTs rekvisitaförråd. På jobbet nästa vecka så har vi en reklamfilminspelning så jag var på jakt efter en hel del grejer. Allt från trädgårdstomte, uppstoppad tjäder och golfklubbor osv.


En avdelning porslinsdjur varsågod! Jag vill gärna ha den svarta pantern hemma bredvid soffan.


Men alltså detta! Vem minns Abrakadabra? Ett gammalt barnprogram som handlade om kossan Doris och grävlingen Gösta. Jag hittade Doris huvud på en byrå.. Hittade inte Gösta :-(((

När jag gått vilse tillräckligt många gånger i rekvisitaförrådet hade det hunnit bli 24 grader ute. Pang bom i samma veva som jag tog helg hade jag dessutom fått ett svingulligt bud med blommor och en jacka som jag kan visa en annan dag. Men alltså blommor på en fredag måste ändå vara det bästa? och 24 grader då. Resten av kvällen var också fin. Firade ytterligare en födelsedag och hade förmodligen väldigt kul och fullt upp för därifrån har jag inga bilder. Ändå fint när det är på det sättet.


Det var inte lika sommarvarmt när vi vaknade dagen efter och vi var ganska trötta men det enda jag kunde tänka på var att bada. Årets första dopp. Jag brukar köra första doppet någon gång i April så denna helgen ville jag passa på.

Jag under “årets härliga första dopp”:

Annars har vi planterat om våra avokados som verkar må så himla gött för de bara växer växer och växer.  När vi flyttade till lägenheten i november var de bara små kärnor som sattes i vatten.


Och nu hej hopp små träd! Bebis 1. Bebis 2.Och nu får detta helginlägg avslutas med två bilder på belåten SöndagsMoa. En tjej som inte borstar håret asofta som ni ser här.

hejdå puss.

 

 

 

fredag 13/4

Sol i ögonen och det är fredag! Två bra saker helt enkelt. I butiken Framtidsantiken vid Odenplan så jobbar en rolig gubbe som säljer allt möjligt krimskrams men fram för allt snygga solglasögon. Allt jag kollat på där inne påstår gubben är “det enda exemplaret” och “unikt” vilket jag tror är hittepå men det gör inget. Dessa 90s-brillor från Chloé är mina nya favvisar! Älskarom, funkar sådär när det gäller dämpa sol i ögonen men jag känner mig lite som en sjätte Spice girls medlem så det får gå.

12/4

Hej gullisar. Dagarna går knasfort, har haft fullt upp den senaste veckan. Vi körde filminspelning igår på jobbet så jag arbetade hårt som ballong-kastare och tomebloss-viftare osv. It was a good day. Sen däckar jag i soffan så fort jag kommer hem på kvällarna. Inte jättespännande och nu är det helt plötsligt nästan helg. Är som vanligt löjligt pepp på den grejen varje gång.

Jag kommer träffa på Klara på lördag som är i Sthlm och hon har lovat att vi ska äta gott och dricka drinkzzz och ba ha kul – jag ska försöka bli bättre på att fånga vad jag pysslar med på dagarna men måste lösa någon slags smidig kamera. Min systemkamera har redan levt sina bästa dagar och är synonym till tegelsten i väskan. Mobilkamera känns lite…trist?? Om någon har tips på någon slags smidig kamera som tar bra bilder kan ni väl hojta! Kanske bra om kameran inte kostar typ en miljard också. ah. Ge mig lite tips så vi kan få ordning på den här *blöggaren*.

puss.