Hej det är jag, Moa!

HEJ radar hej. Så himla mys att vara här! Vad märkligt och kul det känns att man har ett litet internethem igen, jag trodde att den tiden var över för min del men nä! Allt kan hända!!!

Jag tänkte först att nu ska jag på ett bra sätt berätta för er vem jag är, men sen kom jag på att jag är ju så himla mycket olika saker men samtidigt lixom bara Moa, eller hur man säger. Det är svårt att klämma ut sig själv i bokstavsform, alltså i sin enkelhet och helhet.

Det är väl bättre att vi bara börjar hänga här framöver istället? Ni får kika in ibland. Då skulle jag bli glad. Då kommer ni också märka att jag är en person som tycker om att uttrycka mig med ord som ”woow” och att jag tycker saker ofta är ”helt sjukt” eller ”knas”. Jag samlar ofta på mig massa trams som både är bilder, text och annat så jag kan lika gärna börja dela med mig av det till er.

Nej men jag tror detta blir kul.

Så hallå puss vi hörs snart.

 

Leave a comment