SOLEN c u soon

Okej. Jag måste vänja mig vid tanken. Om tre dagar så åker jag till värmen. På torsdag åker jag och Theo till Bali i två veckor och jag kan typ inte förstå att vid den här tiden om exakt en vecka så sitter jag väl på någon slags strand och dricker en himla kokosnöt och kanske någon balinesisk söt restauranggubbe slänger upp en skön tonfisk på min tallrik.  Jag har typ glömt bort hur det känns att vara soldåsig och gå omkring barbent? Hur kan man ens glömma. Jag känner  som de flesta andra att jag är väldigt färdig med vinterslask just nu så det här kan bara bli helt och hållet jättebra. Har tänkt på det så många gånger de senaste dagarna när jag stått klämd på tunnelbanan i rusningstrafik bland enorma dunjackor och andas in alla influensa och förkylningsbakterier – att nu räcker det. Är så trött på att behöva klä mig “praktiskt” och allt ni vet för o inte frysa osv osv. Jag vill inte vara praktisk. Jag vill vara soldåsig!

Här kommer bilder på ~Sommar-Moa~ måste som sagt vänja mig vid tanken på att ha sol i nyllet snart igen. Jag tror på riktigt det är bra för alla att se lite juni-juli-augusti-bilder så att man blir varm inombords och så kan man tänka att SNART står man där igen och har salt i hår och sand som klibbar mellan lår. mmmmm.

Leave a comment