Bali

Hej hallå jag är hemma igen. Bali var så bra och fint på alla sätt. Jag vill seriöst bo på Bali, kanske skulle ta o flytta dit? Jag vill visserligen flytta till alla ställen jag reser till för första gången. Blir frälst i varenda stad och land jag åker till, typ.

Våra två veckor på Bali gick fort men samtidigt hann vi med väldigt mycket kändes det som. Vi bodde hos Theos bror Oskar som bor i Berawa vid Canggu. Vi har kört omkring i kaosig moppetrafik på små trasiga vägar, åkt mellan stränder, letat vågor, ätit god mat, varvat öl med kokosnötter och massa annat göttigt. Vad ska jag säga. Älskade varenda liten grej. Sista veckan tog vi flyget till Lombok där vi spenderade tre nätter innan vi skulle åka hem igen. Verkligen en ö som skulle kunna vara på låtsas pga SÅ FIN.

När vi landade i Sverige för ungefär en vecka sedan så tog det ungefär två dagar och sen blev jag sjuk, igen. Exakt samma sjuka jag hade precis innan jag åkte till Bali. Ser ni ett mönster här?? Forever sjuk in Sweden. Är faktiskt ganska säker på att min kropp inte är skapad eller fullt kapabel till att bo i detta land, är så trött på att vara sjuk. På Bali var jag inte sjuk.

VEM VILL FLYTTA TILL BALI MED MIG OCH ALDRIG MER VA SJUK?

 

  
 
 
 

 

Leave a comment