Dillon Francis

AKA-crew har på kort tid skapat sig ett rykte som en utav de mest kvalitativa klubbarna i Stockholm med bokningar som Baauer, Lunice och Marcus Price & Carli. Ikväll har de bokat Dillon Francis och Flosstradamus till Debaser Medis.

Flosstradamus och Dillon Francis är just nu några av den elektroniska scenens främsta namn och innovatörer. De har banat väg för den nya vågen av elektronisk musik och gjort trap music till en internationell angelägenhet.


– Dillon Francis från Los Angeles och J2K & Autobot i Flosstradamus från Chicago har tillsammans remixat och jobbat med aktade namn som Juicy J, Steve Aoki, Calvin Harris, Dada Life och Iggy Azelea, samt släppt på Diplo, Skrillex och A-Traks respektive labels Mad Decent, OSWLA och Fool’s Gold. Nu lämnar dom producentborden och möts upp på scen här i Stockholm för att leverera en upplevelse utan dess like i beats och bas, berättar Iman Hazheer, del av AKA-crew, om kvällen.

Dillon Francis och Flosstradamus spelar ikväll på Debaser Medis i Stockholm, som har öppet mellan 19-03. Se facebook-eventet här.