DJ Swalk

DJ Swalk är definitionen av att ha “många bollar i luften”. Han är musikproducent, DJ, en del av duon Bernadott, manager i skivbutik och har de senaste femton åren även jobbat med radio, för att nämna ett fåtal saker.

DJ Swalk är framförallt känd för att mixa relativt okänd house av det äldre slaget, post punk, disco och techno. Med en så bred mix av influenser kan det vara svårt att exakt beskriva hans sound, med det har alltid en harmonisk finish.

Senaste året har Swalk skapat remixes för välkända ZE Records, där även Carl Craig, The Revenge och Hercules & Love Affair har remixat. Nyligen startade han tillsammans med vänner musikagenturen Sources Management och den senaste i skaran av vinylbutiker i Paris, La Source. Med kommande samarbeten med bland andra Hercules & Love Affair och EP:s för Skudge och Concrete, är Swalk defenitivt en akt att hålla koll på under 2013.

Ikväll gästar han växthusbaren på Taverna Brillo som är beläget på Sturegatan 6 i Stockholm. Det är fri entré och öppet fram till 02.