Gnučči bjuder upp till dans

Nu på fredag bjuder Gnučči upp till dans på Debaser i Stockholm tillsammans med musikerkollegor som Beatrice Eli och Cristian Dinamarca. Radar har fått äran att lotta ut biljetter.

– Jag vill fira alla som kommit och dansat, sjungit med och spenderat sena nätter och höga volymer med mig under och detta vill jag göra med ännu en sen natt fast med mera fest, mera bas, högre volym och fler uppträdanden på scen, säger Gnučči själv om kvällen.

Förutom Gnučči själv kommer även Vaz, Beatrice Eli, Spoek Mathambo, Samba Furia, Bella Boo, Johanna Ritscher och Cristian Dinamarca att stå på scen och bakom skivspelarna. I baren spelar Uppercut och Black Pony hip hop, dancehall och reaggae. Dessutom kommer Gnučči att släppa och spela en remix av sin EP Oh My Goodness! Helt enkelt en kväll man inte vill missa.

För att vara med och tävla skickar du ett mail till comp@debaser.se med ditt namn senast på fredag klockan 12. Märkt mailet med Gnučči och kom ihåg att du måste vara minst 20 för att komma in. De fem vinnarna kommer att få stå +1 på listan till kvällen. Klubben håller till på Debaser Medis och är öppen klockan 19-03.

Mer info hittar på här och eventet på Facebook hittar du här.