Radar Mixtape: Axel Hjertman

Hjertman är tillbaka med en ny mix för Radar Collective. Urvalet i denna mix hänger sig  åt gammal och ny electro/break, och den avslöjar Axel Hjertman’s selector-personlighet. Konstiga ljud i konstiga rytmer, dynamiskt mixade in i en energisk berg-och-dalbana som fortfarande ger dig tid att andas mellan turerna. På klubbspelningar mixar Hjertman ännu mörkare techno och break-beat, samtidigt som han bevarar en energisk symbios och fysisk koppling till publiken.

Axel är en del av Visio-crew i Helsinki som anordnar hall-techno fester på underjordiska platser i staden sedan förra året. Snart far han iväg på en liten turné i Israel där han kommer att uppträda i den nya och intima Underground Techno-Party Darkroom och barer runt Tel Aviv och Jerusalem.

Därefter kommer axel att ägna sig åt lanseringen av den nya klubben för experimentel och hård elektronisk musik i Helsinki, “Paahtimo” med premiär den 26/12.

Axel Hjertmans Soundcloud

Foto: Sanni Riihimäk

——

Är du intresserad av att dela med dig av något du själv producerat eller tipsa om? Kontakta mig på submission@radarcollective.com