Radar Mixtape: Johanna Beckman med Bredäng Hemmafestmix

Äntligen! En mixtape från Johanna Beckman för Radar Collective. Johanna spelar peppad melodisk house med inslag från olika delar av världen, och har en speciell förkärlek för sydafrikansk house. Inte sällan hör man en djup bas, lite acid, skeva ljud och vokaler när Beckman står bakom mixerbordet.

Johanna Beckman har verkat i den svenska musikscenen i snart 15 års tid. Hon har arbetat som agent och manager, men framförallt som arrangör och curator – mest känd för att sätta ihop intressanta och spännande musikprogram till festivaler och klubbar. Hon är en av de drivande krafterna och musikansvarig för Gagneffestivalen. Beckman har varit med och dragit igång Nobelberget och jobbar numera framförallt som kreativ chef för Trädgården. Inte nog med det, Johanna har också hunnit med att sätta ihop kulturprogrammet för Gather, boka svenska artister till norska musikfestivalen By:larm, och kurera Red Bull Soundselect. I veckan blev det klart att Beckman också bokar artister till Göteborgs filmfestival!

 

DJ:andet har alltid varit en bisyssla, men hon tycket att det är allra roligast. Den här mixen består av en blandning av låtar som hon spelat en del under året, men även låtar som funnits med under en längre tid. Den här gjord live på hemmafest i Bredäng. Ikväll hittar ni Johanna Beckman bakom DJ-båset i Under Bron, tillsammans med Beniwasta.

 

Foto: Märta Thisner
Johanna Beckmans Soundcloud

——

Är du intresserad av att dela med dig av något du själv producerat eller tipsa om? Kontakta mig på submission@radarcollective.com