Radar Mixtape: Seven Neves med “Capital de Saudade”

Sofia Neves aka Seven Neves är en tredjedel av klubbkollektivet Namaste och en anhängare av den underjordiska musikrörelsen Drömfakulteten. På grund av hennes komplexa öra för musik och sjuka “lust for life” så bokar och styr Sofia bland annat klubbar som: Squirt Season, Vårbergs Dansservice och senaste klubben i stan Fias Källare. Tune in på den här mixen som är ett vågskvalp av minnen blandat med lugna favoriter, tonårsidoler och längtan.

Hur har du gjort det här utvalet?
– När jag gör en mix så spelar jag in material från mitt liv, små ögonblick då jag är med vänner, vid havet eller vid min radio. Det har jag fört samman med musik som jag längtat efter att dela ungefär hela mitt liv ihop med nya förälskelser.

Första låten i mixen är din edit. Berätta mer om den.
– Det är en Tatu-vocal från den tiden då Tatu sjöng om kärlek mellan tjejer (ofta olycklig kärlek, min bästa genre) som jag mashat ihop med en stönig DJ Nervoso-tune.

Det är en rejäl blandning genrer i din mix. Vad spelar du för musik när du spelar inför ett dansgolv?
– Då blir det mer hets, den här mixen är mer “spa-ig” och lugna favoriter. Första låten Show Me Ah är en riktig dansgolv-dänga, typiskt sånt jag spelar ute. Melankolisk trance är kul att spela och Batida, House-kuduro plus massa konstiga edits på Hip-Hop/R&B.

När är ditt nästa gigg?
– På Fias Källare ikväll! Det är ett nytt klubbspace som jag öppnat upp och ikväll har min vän Ollie a.k.a Bleach B ett drag-performance tillsammans med Cookie No Shame — två underbara performers. Det kommer bli very extra. Folkungagatan 57, kl 22-03.

Här och här är Seven Neves egna soundcloud-profiler.

Foto: Beata Cervin

——

Är du intresserad av att dela med dig av något du själv producerat eller tipsa om? Kontakta mig på submission@radarcollective.com