Radar Mix: Eka Scratch med ADHD extravaganza mix vol 1

Veckans release är ett alldeles eget verk. Transitionerna i den här mixen består av allt från elektroniska beats, baile, future beats, dancehall, hip hop & trap. Helheten går knappt att kategorisera. Upphovskvinnan är ingen mindre än DJ Eka Scratch – en otroligt talangfull hip hop-scratch DJ som med sitt unika sound fyller dansgolv till dansgolv från Sverige och Europa till södra Sydfrika.

Erika Lagerströms som DJ:ar under artistnamnet Eka Scratch, spelar på festivaler Sverige runt som Way Out West, Gagnef, Öland Roots och Distortion, mixar för Musikguiden i P3 och spelar på de bästa urbana klubbarna i Stockholm/Malmö/Göteborg och runt om i Norden. Dessutom har hon varit DJ åt stjärnor som MC Melodee (NL), Shystie (UK), Cleo, Albin Gromer, Ayla och Saint. Eka har knåpat en ihop exklusiv mix för Radar som innehåller guldkorn och bangers inom footwork, dancehall och trap. 

 

Eka’s Soundcloud 

Foto: Kamila Schneltser

——

Är du intresserad a att dela med dig av något du själv producerat eller tipsa om? Kontakta mig på submission@radarcollective.com