Radar Premieres: Linnea

Den förre Heart/Dancer-medlemmen Linnéa Gustafsson är tillbaka med sin andra singel som soloartist. Den här gången med en låt som ursprungligen skrevs av den dåvarande duon men som idag kläs in i en andra, mer drömpoppiga kostym.

Berätta mer om låten. Hur kom den till och vad handlar den om?
– So Real handlar om ett extremt datingsug som till stor del grundar sig i ett ganska ohälsosamt bekräftelsebehov. Den handlar egentligen om samma period som min första låt Dreamgirl, fast Dreamgirl är ironisk och med självdistans medan denna är mer seriös. Ursprungligen skrevs So Real till mitt förra band Heart/Dancer, men det blev aldrig av att släppa den innan vi la ner. foreverandever<3 som varit med och gjort den släppte sin egen (helt sjuka) technoversion nyligen, och jag kände bara: let’s go. Den var alldeles för bra för att ligga där och damma.

Du gillar rosa, och när vi senast sågs hade du upp till 25 rosa plagg i garderoben. Har samlingen växt?
– Jag har faktiskt lyckats släppa lite på min fanatiska färgtematik och gått tillbaka mer till mitt högstadiealterego Regnbågstjejen. Jag har plussat på med lite allt möjligt, pastellgröna jeans med strassblommor, ett glittrigt silverset och en flamesprydd Mercedes-Benz-keps (sorry pappa, Volvo är bäst ofc<3). Kommer jag någonsin vara benägen att köpa vanliga kläder? Har kanske fem anständiga plagg.

Vad hoppas du blir verkligt under 2018?
– Popstjärna har jag redan blivit så finns väl inte så mycket mer på listan ;) Men att släppa en till låt hade ju varit trevligt och kanske på sin plats om jag ska hinna vinna alla grammisar jag planerat att vinna. Mest av allt önskar jag dock att mina nära ska må bra, det har varit ganska tufft det senaste och det är svårt att känna sig motiverad till något annat då. Så mindre tårar och mer lättnad och glädje hoppas jag på. Jag hoppas det blir så för alla det här året.

Avslutande: Hur ska du fira alla hjärtans dag?
– Jag ska fira med en stor releasedate på F12, alla som vill rädda sin Valentine’s är välkomna!

https://www.facebook.com/events/1502661006468970/