ROS släpper video till låten Woke Up

Rebecca Ejdemo, mer känd som Ros, är en artist vi lär få se mycket av framöver. Senaste månaden har hon släppt fyra singlar. Den 24/11 släppte hon låten Woke Up som också gästas av artisten Vinter. Idag släpper hon videon till låten och Radar har fått  äran att premiärvisa videon. Vi passade på att ställa några snabba frågor till Rebecca och Philip & Joel Hördegård som ligger bakom videon.

Hej gänget! Ni visade upp videon första gången igår i Axel Arigatos butik, hur var releasefesten?
P & J: Det var superkul. Att samla alla vänner och visa upp vad man kokat ihop är ju väldigt trevligt. Rebecca har släppt fyra låtar under denna månaden så detta var en kombinerad releasefest för alla singlar samt videon.

Hur gick tankarna runt videon?
P & J: Idén till videon grundar sig i att människor gärna visar upp det perfekta livet. Fina bosstäder, kläder och annat. Vi känner Rebecca (Ro$) och Hampus (Vinter, som också är med i videon) sedan tidigare, så hon kontaktade oss. På den vägen är det. Vi sågs några gånger och bollade idéer och moodboard, och sedan satte vi ihop en skiss på hur videon skulle kunna bli och alla gillade idén.
R: Jag är så himla glad att jag fått jobba med Joel och Philip, och Vinter för den delen. Helt magiskt!

Vad händer framåt? 
P: Vi har lite fler grejer på gång framöver. Både som duo och enskilt. Eftersom Joel frilansar har  han alltid något i rullning och jag får göra sånt här på helger.
R: Framöver kommer jag att pausa lite med släpp och börja jobba på ett album! Sedan får vi se hur lång tid det tar innan allt sitter, men så är planen iallafall.

Musik: ROS, gästas av Vinter
Musikproduktion: Isak von Haartman
Regisserad av: Joel och Philip Hördegård
Gaffer?: Anders Dahl
DOP: Joel Hördegård