Sharks – FUCK YOU GOOD

Superduon Sharks släppte tidigare i somras en låt om livet efter kärleken, nu, 5 månader senare är de tillbaka med singeln “FUCK YOU GOOD” Som handlar om precis det.
Bandet själva säger att “Fuck You Good” är som en modern tvist på Cyndi Laupers “Girls just want to have fun” och handlar om att det är hög tid för tjejer att få prata om att en vill ligga baserat på utseende och ta för sig!”

FUCK YOU GOOD, handlar låten om det en tror?
– Ja! Helt enkelt att fucka någon good baserat på snabb attraktion. Livet är kort, ha kul, carpe diem osv!

Har ni alltid tänkt att låten skulle heta så eller har ni haft olika förslag?
– När låten spelades upp för oss först hade den projektnamnet ’kids’ och sjöngs Love you good men vi kände att vi inte är kids längre och att vi är mer selektiva med kärlek nu än när vi va kids. Att fucka för en stunds attraktion kan ibland kännas mer rimligt!

Varför har ni valt att göra en låt om ämnet?
– Låten är skriven och producerad av Aron Bergerwall, Tobias Bergerwall och skriven även av Mimi Sandén. Dom presenterade låten med känslan av att den skulle passa oss. Osäkert om dom vet hur rätt dom hade! Dels är vi i eller har haft perioder i livet, för inte så länge sedan, där vi bara gör exakt vad vi känner för i stunden. Vi hittade en fin symbolik för alla sånna perioder i texten. För oss är den väldigt befriande och vi hoppas att det kan smitta av oss. Preach – Practice safe sex tho!

När passar den här låten sig bäst att lyssna på?
– När som helst! Men också specifikt när man vill känna sig stark och fri. Det är väl åtminstone rätt ofta? Lugn, vi vet att en hel person bär på fler sidor och känslor. Därför har vi skrivit en ballad som går att känna på djupet med snart.

Vilka är era dröm-ligg?
– Oj får nog säga flera och kanske lite tråkigt men blir mest skådisar. Zoë Kravitz, crushar så på henne och Jonah Hill. Leonardo DiCaprio också, anyday. Kan inte komma ifrån den. Har ett annat dröm-ligg också men hen vet inte om det än så väljer att inte outa det riktigt haha. SNART SÅ! En annan kanske är lite sugen på den där tidigare nämnda A. Bergerwall, kanske. Om han inte visste innan så får han väl veta det nu..