Urbanears och Joy M’Batha samarbetar i senaste kampanjen Listen to Yourself

Tidigare i höst lanserade hörlurföretaget Urbanears sin kampanj Listen to Yourself. I kampanjen får kreativa personligheter utgå från Urbanears minimalism som en tom canvas. Nu släpps det senaste samarbetet i raden är med rapparen och konstnären Joy M’Batha. M’Batha slog igenom år 2014 som en av Sveriges starkaste rappare och efter några intensiva år i Stockholm flyttade hon tillbaka till hemstaden Malmö för att hämta andan. Där återupptog hon konst och måleri, som varit en stor del av hennes barndom, som ett nytt sätt att uttrycka sig på. Idag är konsten lika självklar för henne som musiken och Joy M’Batha beskriver själv hennes konst som ett självporträtt av hennes psyke.

I Listen to Yourself har M’Batha uttryckt sin kreativitet genom att måla på Urbanears högtalare och hörlurar, skapat en kortfilm tillsammans med den Grammisnominerade regissören Nicola Knapp samt ordnat Joys första konstutställning på Snickarbacken 7 i Stockholm.

Konstutställningen visas mellan den 23-29 november och kortfilmen samt mer information om Listen to Yourself-kollektionen finns på Urbanears.com

On the Radar