Linn Koch-Emmery – Inför USA

Linn Koch-Emmery släppte förra året sin debut-EP “Boys”, sedan dess har hon spelat på scener som Debaser, Umeå Open och klubb Popaganda, turnerat med Johnossi och släppt den tok hyllade singeln “Wires”. Imorgon åker Linn på turné och vi på radar har passat på att ställa lite frågor inför resan och hennes kommande turnédagbok vi kommer få ta del av.

Hej Linn! Hur mår du?
– Hej, jag mår bra, har lyckats sova 10 timmat och druckit 2 espresso så nu känner jag mig på banan igen och står och kastar ner saker på måfå i resväskan och svarar på de här frågorna!

Du ska ut på turné, berätta var ska du?
– Jag åker till USA imorgon och sen till Mexiko i mitten av maj! Ska spela på en showcasefestival i Los Angeles som heter Musexpo och i Mexiko spelar jag på en festival som heter Marvin.

Vad ser du mest fram emot med resan?
– Vi har tyvärr ganska tight med tid på båda ställena. Jag har aldrig varit i Mexiko tidigare så det ser jag verkligen fram emot. Har en dag ledigt där tror jag så den ska jag försöka maxa rejält. Får minut-planera!

Du kommer posta en turnedagbok här sen , vad kan vi förvänta oss av den?
– Oj, vet inte riktigt men spontant känner jag mycket palmer, gulliga hundar och en 360 graders tour de france i mitt 2 stjärniga airbnb.

Har du någon inplanerad spelning i Sverige så en kan få en chans att se dig eller måste en följa med på resan?
– För säkerhetsskull bäst att följa med. Jag har en rolig grej inplanerad på hemmaplan i sommar men den är fortfarande hemlig!

Följ Linn på instagram här —> LINN KOCH-EMMERY