Radar rekommenderar v. 13

Awesome People Hanging Out Together
Andy Warhol hänger med Muhammed Ali och David Bowie hänger med Michael Jackson. I bloggen Awesome People Hanging Out Together hittar man både de mest självklara och de märkligaste sammankomsterna av människor. Här kan man se bilder av Steven Spielberg som hänger med George Lucas och Dustin Hoffman som hänger med Eminem.

awesomepeoplehangingouttogether.tumblr.com

Top 10 Eggs on Film Moments – AnOther Magazine
Ägg har länge varit en betydelsefull symbol inom religion, konst och kultur. Något som inte minskt märks nu när det är påsk. AnOther Magazine har listat de tio bästa äggscenerna ur filmhistorien, från Rocky och Willy Wonka and the Chocolate Factory till Hitta Nemo och Funny Games. Här kan du läsa hela listan och se klipp från filmerna.

Miranda och Elektra Kilbey i Say Lou Lou.
Miranda och Elektra Kilbey i Say Lou Lou.

Say Lou Lou – Julian
Svensk-australienska musikhoppet Say Lou Lou, tidigare Saint Lou Lou, har i veckan släppt en ny singel, Julian. “Det finns en känsla av melankoli blandat med hopp, så på ett sätt är det ett väldigt ‘ungt’ sound. Vi känner att det kan nå helt olika sinnesstämningar, musiken är väldigt öppen för egen tolkning” sa bandet nyligen om deras kommande album till DIY Magazine. Här kan du läsa en intervju med Say Lou Lou och här kan du lyssna på låten.


Tyler, The Creator – IFHY
Den 2 april släpper hiphopvärldens hipsterälskling Tyler, The Creator sin nya skiva WOLF, men redan nu kan man se musikvideon till singeln IFHY. I videon ser man ett kärleksdrama utspela sig mellan Tyler och en minst sagt besvärad tjej sig i ett lika pastelligt som klaustrofobiskt dockskåp. Det är lika skickligt som det är krypande. Mot slutet spelas en bit av låten Jamba som Tyler gjort tillsammans med Hodgy Beats.