Måndag. Planen var att göra en likadan måndagslista som jag gjort tidigare. Men det gick helt enkelt inte.

Låt oss tala om självhat. Efter sju år av ätstörningar, ständiga tankar på att inte vara tillräcklig och att jag borde ändra på mig, har jag nu, äntligen nått en normal vikt. Äntligen fryser jag inte mer, panikångesten borta, blivit gladare och öppnare och även fysiskt starkare. Trots detta har jag aldrig haft ett så stort självhat som nu. Vaknade upp med hög ångest. Detta i sin tur ledde till illamående och jag visste inte vad jag skulle göra för att må bättre. Våren är tillbaka för första gången på många dagar, så jag bestämde mig för att ta en springtur i solen. Brukar vanligtvis må bättre efter att jag rört på mig. Kan väl säga att idag hjälpte det sådär..

När blir man nöjd? hur gör man för att börja uppskatta sig själv?

Tycker det borde vara förbjudet att påpeka hur en ser ut. Oberoende om det är tänkt att vara en komplimang från din sida, så vet du aldrig hur den andra ser det.

She was here!!

Ni kan inte ana vilket lyckorus jag kände då bästa vännen Emilia meddela att hon bokat en spontanresa till mig!!

Försökte mitt bästa för att hinna visa så mycket som möjligt på den knappa tiden (vilket är nästan omöjligt) men detta var de vi hann med:

besöka en marknad, Secondhandshoppa, kolla in gallerier, äta bakelser, gå till Jardin des Plantes,  springa omkring i de olika tygvaruhusen för att hitta tyg till Emilias planerade balkänning, tränga oss in i en Photobooth nära mig och spontant ta en nattpromenad och klättra upp till Sacré-Cœur bara för att få se ut över Paris och dricka champagne på samma gång.

Mycket lyckat!

translation: You can’t believe how happy I was when my best friend messaged me and told me that she booked a trip to come and visit me!! We didn’t have so much time, but we still managed to squeeze in the best parts of ”my Paris” . <3