Vinterchock!

..Och så var jag tillbaka till Norden igen!! Måste säga att komma från en obefintlig vinter i Paris till värsta snökaoset i Helsingfors var en liten chock! Trodde dock att jag skulle vara mer bitter, eftersom paristiden var så fantastisk, men det känns faktiskt helt rätt ändå. Så länge det inte är sibirienkallt så är allt okej! Dessutom går solen ner mycket senare än för några månader sedan, vilket också är ett + .

Jag som alltid sagt att jag aldrig skulle börja studera igen sitter just nu och fnular på ett inträdesprov som snart måste skickas in. Är just nu inkvarterad uppe i biblioteket hos mina föräldrar och planerar att stanna här till slutet av April. Blir lite som en ”kreativ semester”. Älskar Helsingfors, och har ju inte bott i Finland på fyra år, så ska försöka checka av alla nostalgiska ställen jag hängde på under gymnasietiden. Sedan bär det av till Stockholm igen!

Translation: Update:  Hi from a snowy Helsinki! I will be staying here for 2 months before I move back to Stockholm.

Comments

  1. rebecca

    <3

Leave a comment