During shoots (assistant’s perspective)

När jag bodde i Paris fungerade jag främst som stylistassistent, men assisterade även en fotograf ibland, samt en set designer som behövde hjälp under en vecka för att bygga upp rekvisita till en Vogue Bambini fotografering (säger inte nej till pyssel och att bygga stenar av papier mache ….som vi dessutom målade i pastell <3).  Gillar att se en fotografering från olika perspektiv. Det gör att man tänker mer brett.

Ibland blev det lite dötid och då passade jag (förstås) på att fota min omgivning (har inte kunnat publicera något förrän de kommit ut). So here we go, ett litet bild ”potpurri” :


 

Som jag tidigare nämnt har jag alltid en engångskamera i väskan, men är osäker på att den som jag hade i Paris faktiskt fungerade men, kanske kanske …Har ingen aning vad jag plåtat så ska bli spännande och se efter framkallningen!

Leave a comment