Back to Stockholm

..och så var jag tillbaka! Vi skrev nyligen på kontrakt till en lägenhet med start från juni, så kommer leva nomadliv i 1 1/2 månad. Lite ångest över de, men allt brukar lösa sig tillslut.

Nu när jag är här igen känner jag ändå hur mycket jag saknat Stockholm. Funderar ofta på var i världen jag vill bo och vilken stad som skulle vara den ultimata ”mysiga, men ändå relativt stora, inte för kaosiga, intressanta staden” som jag skulle känna mig nöjd med och vilja stanna en längre tid i. Tänker iallafall ge Stockholm två år nu. Sen får vi se.

dagens bilder:

fin ingång

Robin som spanar in lampor och matchar med butiksfönstret.

och så en tråkbyggnad (blicken drogs direkt till den gula grejen som låg lutat mot balkongräcket)

Comments

  1. Emma

    Åh :) Jag saknar typ Sydney som jag bodde i för tre år sedan. Trodde aldrig det men det gör jag. Gillade Australiens avslappnade stil.

    1. Rebecka

      De är som om man alltid saknar de landet som man inte befinner sig i :)

Leave a comment