Kaos eller kontroll

Uppdatering från nomadlivet!

efter två veckor på Odengatan flyttar jag mig vidare och bor en vecka hos denna tös:

Trots att boendesituationen i maj löst sig så fint så känner jag ändå en otrolig stress över massa smågrejer som ännu är oklara. Maj-juni perioden kommer att vara en tid där jag inte har helt koll på alla grejer, vilket i sin tur gör att jag sitter som på nålar. Trots att jag just nu bara kan vänta på svar så försöker jag stilla min ångest och lösa situationen på något vis. Blir extremt lätt rastlös, vilket gör att jag inte kan njuta ev lediga dagar utan bara mår illa av oro. Haha, känns som jag alltid skriver att jag har ångest. Men så är det just nu. Kaos eller kontroll (funderar att göra en illustration på de).

Bästa receptet för mig brukar ändå vara att hålla mig sysselsatt, vilket har gått helt okej.

nu, senaste vardagsbilderna:

frukostfavorit: tunna majskakor + jordnötssmör + mogen banan + starkt kaffe med mandelmjölk i

fin färgkombination i kvällsljus:

Robin + Ica + Systemet

Leave a comment