”ha en söndag” och att se ut som en östermalmskille

Och så var det måndag igen!

Har varit ledig i 3 dagar = minisemester! innan det jobbade jag 8 dagar i streck och ska jag vara ärlig så var  livslusten inte på topp…. men nu är jag typ back on track! Så här kommer en recap i bilder:

Vaknade upp en dag förra veckan och kände att jag måste klippa mig. Direkt!. Sagt och gjort. Gick till en drop in och visade en bild till frisören på hur jag ungefär tänkte mig. Mannen som skulle klippa mig kunde knappt engelska, men svarade entusiastiskt  ”yesyes”  och så klippte han ändå som han själv ville.  Så nu ser jag ut som en östermalmskille. Som tur var visade sig detta vara ett vinnande drag. Känner mig fresh!

Insett att jag är väldigt fascinerad av upprepningar av olika slag. Kanske därför jag fotograferar så många hus måntro?

mötte upp Amanda häromdan för att kolla in Marie-Louise Ekmans utställning på Moderna. Har svårt att bestämma mig för om jag gillade den eller inte. Blandade känslor. Superkul att träffa Amanda iallafall :)

Igår sprang jag förbi Robin som lastade på med bröd åt mig, så nu är frysen full!


Jag och Malin har utvecklat ett nytt uttryck som vi brukar köra då vi båda är lediga. Nämligen att ”ha en söndag” . Det är då allting är sådär perfekt. En bra dag. En mysdag. Då allting bara flyter på. Så vi har haft en söndag nu i tre dagar! fabulous!

Comments

 1. Josephine

  Rebecka!!! Din blogg är såå mysig, blir på så himla gott humör när jag trillar in här. Tycker vi får ta och ses snart, nu när du är tillbaka i Stockholm och allt <3

  1. Rebecka

   jamen självklart skall vi det! <3
   har alltid tid för fika eller ett glas vin :*

Leave a comment