Lördagslista!!

I’m back baby!

Här, som vanligt, med en halvrörig lista:

Senaste…

frukosten: Favoritmålet!  Tyvärr äter jag frukost väldigt oregelbundet. Det har nästan blivit som en ”lyxig grej” jag gör när jag är ledig och inte måste stiga upp så himla tidigt. Så detta var från senaste gången: Äppelkompott (längst under) + vaniljyoghurt toppat med rostade dadlar, kokos, torkade äppelbitar, puffat quinoa, kanel och kardemumma.
G o t t !

glädjeruset: När mamsingen flög över och hälsade på! Hade dessutom matchat in 3 lediga dagar. Happyhappy!! Här är en morgon på Pom & Flora <3

kulturella: Måste säga att för att jobba så mycket som jag ändå gör så är jag ganska imponerad över att jag inom de närmaste veckorna varit på två biobesök! ”The Big Sick” : mysig romcom, som fick hela publiken att gosa till sig och skratta högt. ”The Square”:  Bjöd på svart humor och obekväma känslor. Snyggt filmat.

smyckesköpet: Det börjar gå över styr! men man kan väl inte ha för mycket guldsmycken..

byggnaden: ingen lista utan husbild ! Tyvärr lever bilden inte upp till hur fantastiskt huset såg ut i verkligheten, men måste ju ändå visa upp en glimt:

annat köp: Kanske sist på bollen, men:  Nätstrumpor!! speciellt förtjust i de med små små hål, som man knappt märker att det är nät, men har även införskaffat mig två andra i ljus beige och rosa:

i väskan: plånbok, Marimekkopåse (med alla småprylar) läppglans i puderrosa nyans, en analog kamera och ett litet äpple. Själva nätkassen hittade jag på Mimmistaaf vid Midsommarkransen.

Leave a comment