Att byta bloggidentitet

På senaste tiden har jag haft väldigt svårt att komma mig för, samt känna mig inspirerad att skapa och uppdatera här på bloggen. Dels p g a stress, stökigt i personliga livet, tidsbrist samt ångest över vad jag anser vara värt att blogga om. Denna sida är ju lite min bebis, så har länge velat fram och tillbaka vad jag egentligen vill göra. Bara lugn, kommer inte att sluta blogga. Kommer däremot byta lite ''bloggidentitet''.

De som känner mig personligen vet att jag alltid varit en modenörd. Med detta betyder det inte att jag shoppat hysteriskt eller slaviskt följt trender. Utan kan sitta i timmar och följa med och kommentera nya kollektioner, samt kolla in nya trender som verkar fascinerande. Tycker det är så intressant! När jag var 12-13 år spenderade jag timmar uppe på mitt rum, ofta drickandes en kopp grönt te med 3 skedar honung + citronjuice  och bläddrandes genom högar av konst- och modemagasin och märkte ut fina klädkombinationer samt försökte klura ut hur bilderna var tagna.  Haha, var verkligen en kliché. Gick även omkring på stan och kollade in fina färgkombinationer på hus, och på så sätt kunde jag överföra det till fina klädkombinationer. Det kändes som konst!

Så, vad menar jag med ''ny bloggidentitet''?

Tänk att allting hålls som förut, men att som grund ha en huvudrubrik med inriktning på mode och konst istället för den oklara profilen som jag nu har. Känner jag för att blogga om en ny (eller gammal) kollektion så gör jag det. Ibland kanske det kommer tre inlägg efter varandra med enbart stilleben och outfitbilder. Tänker bara köra på känsla och med lite inspration från min tonårsblogg. Med det sagt kommer jag troligtvis fortfarande visa lite vardagsbilder, analogt(skall snart framkalla en filmrulle) osv. Men som grund ha en modeprofil.

Jag tycker det här känns som en ny start och jag är peppad på att blogga mer igen!

KRAM <3

Comments

  1. Rebecca

    nämen så kul!

  2. Sandra Leone

    Tycker att det här låter hur bra som helst! Ska bli jättekul att följa

Leave a comment