Seinabo

seinabo
seinabo-2

Som jag nämnde tidigare var vi i Stockholm i helgen för att se Seinabo Sey avsluta sin nordenturné på Münchenbryggeriet. Det är så himla märkligt (och häftigt) hur en person kan trollbinda flera hundra personer med enbart sin röst. Det är som att hela världen stannar upp.

Bäst under kvällen var definitivt Poetic (testa att att lyssna på den låten utan att känna dig fullkomligt nykär) och avslutningen med Younger, som i mitt tycke är den absolut bästa låten någonsin skapad – alla kategorier.

Efter en ganska omtumlande vecka med både dalar och toppar var, i ärlighetens namn, varken jag eller Magnus särskilt taggade innan konserten men så här i efterhand hade vi en mycket bra kväll ändå. Det blev helt enkelt ett välbehövt avbrott från allt som pågått den senaste tiden.

seinabo-3

Comments

  1. […] för Elias som är så  j ä v l a  bra. Såg honom första gången när han var förband åt Seinabo Sey i april förra året och lyssnade på honom en hel del en period men den senaste tiden har jag liksom […]

Leave a comment