Sovrummet

sovrum

I helgen var både jag och Magnus helt lediga (händer tyvärr ganska sällan) vilket innebar att vi hade ett helt fullspäckat schema. Fram tills i fredags har sovrummet stått i princip helt orört, mest på grund av att andra saker kommit emellan. Detta trots att sovrummet kanske var det rum som mest av allt behövt upprustning. Innan vi kunde börja måla krävdes en hel del förarbete då väggarna hade en hemsk bård tapetserad tvärs genom hela rummet. Men eftersom vi ledsnat lite på att sova i vardagsrummet kände vi att det var dags att ta tag i projektet en gång för alla.

sovrum-1

Efter att vi tapetserat upp repair-tapet (vilket tog hela fredagkvällen) och åkt en sväng på IKEA, började vi äntligen måla.

sovrum-2

När en ändå har lyxen att bo i en trea, m.a.o. tre olika rum att göra något med, kändes det kul att ta ut svängarna lite. Så mörkgrått skulle det bli.

sovrum-3

Och mörkgrått blev det. Det blev himla fint faktiskt. Ivriga som vi var bar vi in sängen så fort maskeringstejpen var bortriven. Än så länge har vi inte så mycket mer än just en säng i sovrummet, men så så småningom ska det bli koppardetaljer, mjuka ljuskällor och en och annan växt. Förhoppningsvis blir det hur bra som helst.

sovrum-4

Leave a comment