Amanda

amanda-1

amanda-2

Det var ett tag sedan jag skrev sist men som en brukar säga så kom livet emellan litegrann. Just nu är det i alla fall massor av roliga saker som händer. Vi har börjat få ordning på lägenheten, bästa Amanda har återvänt till Sverige på riktigt efter två år i New York och sommaren har långsamt smugit sig fram i Umeå vilket också innebär att jag numera jobbar heltid fram till slutet på augusti (vilket i och för sig inte är svinkul).

Hur som helst, för några dagar sedan träffades jag och Amanda för att catcha up och ta lite bilder till hennes blogg och instagramfeed. Efter att vi hällt i oss lite välbehövligt kaffe promenerade vi ner mot älven och Väven, som är bådas absoluta favoritbyggnad i stan, och pratade feminism, debattklimat i sociala medier och framtidsplaner medan vi fotade och förundrades över hur mycket dolda guldkorn det finns i Umeå trots allt. Helt klart en bättre söndag.

amanda-3

Leave a comment