Helg i inlandet – del 2

inlandet-stugan-1

På söndagsmorgonen vaknade vi upp till strålande solsken i ett rum med världens kanske finaste tapeter. Vi vaknade rätt tidigt eftersom vi hade klämt ihop oss i en enkelsäng under natten då det inte finns en enda säng bredare än 90 cm i hela stugan. Väldigt mysigt var det men kanske inte superbekvämt.

inlandet-stugan-2

Älskar hur äldre människor, i detta fall min mormor, sätter upp ~inspirational quotes~ överallt när de inreder. Det blir lite som en pepp-instagram fast i verkligheten.

Vi log och drog oss i sängen ett tag innan vi dukade vi upp frukost ute på altanen som vi åt samtidigt som vi spelade Alfapet. Efter några omgångar kände vi att det fick räcka innan vi blev alltför mycket ovänner (både jag och Magnus är oerhört dåliga förlorare hehe) så vi snörade på oss gympadojorna och tog en promenad runt sjön.

inlandet-stugan-3

 

När vi kom tillbaka efter en dryg timmes promenad satte vi oss och lapade sol en stund. En måste ju ta tillvara på varje minut av solen när en sitter inne på ett kontor hela sommaren. Någonstans här tog batteriet på min kamera slut och eftersom att jag glömt både laddare och extrabatteri så fick mobilkameran duga resten av dagen.

inlandet-stugan-5

Efter en stund när det blev lite för varmt tog vi ett dopp i sjön för att svalka oss lite innan vi svängde ihop en lunch och spelade ytterligare en omgång Alfapet.

 

inlandet-stugan-6

 

Resten av dagen ägnade vi åt att hinna med allt det som en i vanliga fall hinner med under en hel sommar. Vi paddlade kanot, lyssnade på sommarprat, åt middag i kvällssolen med mina föräldrar som under eftermiddagen kommit från stan och kastade lite frisbee med hundarna innan vi till slut satte oss i bilen och begav oss hemåt.

inlandet-stugan-7

 

Comments

  1. […] det laget hade övergått till en stilla duggande och det var helt vindstilla. Till skillnad från förra året då vi prompt skulle paddla i guppande vågor vilken resulterade i en jävla massa […]

  2. […] det laget hade övergått till en stilla duggande och det var helt vindstilla. Till skillnad från förra året då vi prompt skulle paddla i guppande vågor vilken resulterade i en jävla massa […]

Leave a comment