Chapter One Coffee

chapter-one-coffee-1

chapter-one-coffee-map

En morgon i Berlin när vi låg i sängen i lägenheten försökte hitta ett frukostställe att äta på stötte vi på Chapter One Coffee. Deras kaffe var rankat som ett av de bästa i hela Berlin och när det visade sig att det låg på andra sidan av det lilla torg som vi bodde vid kunde vi inte motstå att gå dit.

Berlin kryllar verkligen av nyöppnade kaffehak med snygg inredning och duktiga baristor och Chapter One är inget undantag. Tyvärr hade de inte så mycket i matväg utan kaffet verkade vara det som var i fokus.

chapter-one-coffee-22
chapter-one-coffee-3

 

Vi tog varsin kopp latte medan jag tog en croissant med citronfyllning och Magnus tog en naturell variant.

chapter-one-coffee-4

Levde kaffet upp till förväntningarna då? Jo tack. Latten var helt klart bland det godaste jag druckit i kaffeväg. Fem av fem!

Leave a comment