Guggenheimposter

guggenheim-poster
I maj när jag och Magnus just hade flyttat in och satt igång med att inreda vardagsrummet hade vi en hel del funderingar kring det här med tavlor och posters. Jag är rätt kräsen när det kommer till saker som ska sättas upp på väggarna här hemma, det som vi tyckte var fint var också dyrt och sedan vill en ju också att ens hem ska vara lite personligt. En svår nöt att knäcka det där.

Till slut bestämde vi oss att vi skulle knåpa ihop en egen tavla som vi sedan skulle skriva ut. Sagt och gjort så satte jag mig vid datorn en regnig söndag i maj och efter några timmar var den klar. Sedan dess har den legat och samlat damm på min hårddisk fram tills att vi förra veckan äntligen fick tummen ur, rotade fram ett USB-minne (vem använder ens USB-minnen nu för tiden?) som vi sedan tankade över filen på och tog med till en fotobutik här i stan för att beställa en utskrift.

I torsdags fick vi äntligen hem den, vår fina tavla föreställande mitt och Magnus favoritmuseum The Guggenheim i New York, och nu hänger den prydligt på väggen i vårt vardagsrum. Resten av rummet får ni se senare.

Leave a comment