Första Fredagsfinalen

idol-fredagsfinal-1

I fredags flög jag som sagt ner till Stockholm igen för att se Magnus första fredagsfinal i Idol. Jag hann med ett tidigare flyg denna vecka och hade därför tid för lite kvalitetstid med Amanda innan vi skulle till inspelningen.

idol-fredagsfinal-2

Jag mötte upp Amanda som just slutat för dagen på sin praktik hos Damernas Värld och sedan gick vi till Vigårda i Moodgallerian. Där åt jag en laxburgare medan vi drack vin och pratade om relationer, framtidsdrömmar och bostadsbrist tills det blev dags för oss att åka till Älvsjö där Idolstudion ligger.

idol-fredagsfinal-3

Som vanligt tog jag knappt några bilder under kvällen då jag var alldeles för upptagen med att vara nervös. Magnus var i alla fall hur bra som helst och lyckades ta sig vidare en vecka till. Jag är så himla himla stolt över honom, min största idol!

Tidigt på lördagsmorgonen flög jag tillbaka till Umeå igen och det var den stockholmsvistelsen det.

Leave a comment