Kimchi Princess

kimchi-princess-1

Just nu känns det som att livet går i ett jäkla tempo. Knappt har jag hunnit hämta mig från förra helgens nervositet och imorgon bär det av till Stockholm igen för Magnus första fredagsfinal. Däremellan har jag gått på bio och sett Straight outta Compton med Nellie och Amanda, jobbat, gått i skolan och även hunnit med att redigera de sista bilderna från Berlin. Så nu, sisådär en månad efter att vi kommit hem, kommer äntligen det sista lasset med bilder från vår lilla resa.

Eftersom det var vår sista kväll i Berran kostade vi på oss att gå ut och äta på Kimchi Princess som är en superpoppis koreansk restaurang i Kreuzberg. Vi hade inte bokat bord och det var lördagkväll men vi lyckades ändå norpa åt oss en plats vid fönstret – applåd till oss! Tyvärr innebar det också att vi fick sitta på knä på ett upphöjt golv, vilket kanske inte var klockrent.

kimchi-princess-2

Men vi fick en fin utsikt över hela restaurangen och det var ju i alla fall något.

 

kimchi-princess-3

 

Maten var dock jättegod och lokalen jättehäftig. Vi åt dumplings till förrätt medan vi satt och tittade på alla hipsters som strömmade in.

kimchi-princess-4

Till varmrätt åt Magnus kimchi och jag en vegetarisk japchae med glasnudlar. Hade jag gått dit igen skulle jag dock valt någon av deras Korean Barbecue-rätter som tillagades på en grill vid varje bord. Efterrätten blev varsin melonglass. Den var god men lite mysko var allt att få en vanlig glasspinne som efterrätt ute på restaurang.

Hur som helst gick hela kalaset på typ 500 spänn för oss båda. Älskar hur allt är så satans billigt i Berlin.

kimchi-princess-5

Tanken var att dra ut på lördagen men när vi väl ätit klart kände vi oss så trötta att vi istället tog U-bahn till de mer centrala delarna av Berlin. Där gick vi på en nattprommis genom Tiergarten, blev förföljda av en fett creepy snubbe och tog lite spexiga turistbilder innan vi åkte till slut åkte tillbaka till lägenheten och packade ihop inför hemfärden.

Och det var den resan det!

Leave a comment