Saker jag köpt den senaste tiden

saker-jag-kopt-1

Eftersom jag jobbade hela sommaren har jag inte haft tid att spendera mina intjänade pengar på något, men sedan några veckor tillbaka har jag kompenserat detta mer än väl. Det känns inte ju superbra när plånboken läcker som ett såll men å andra sidan är det alltid kul med nya grejer. I alla fall så tänkte jag, i brist på annat, dela med mig lite av vad jag köpt den senaste tiden.

Först ut har vi kaktusarna jag köpte på mig när jag gick loco inne på Blomsterlandet för några veckor sedan. Tyvärr har nästan ingen av våra växter vi köpte i våras har pallat med en sommar i fönster som ligger i söderläge men kaktusar är ju väldigt fina och borde förhoppningsvis klara sig bättre i vår lilla växt-ovänliga lägenhet.

I samband med detta började det även närma sig skolstart så jag passade dessutom på att unna mig lite fina anteckningsblock och pennor.

saker-jag-kopt-2

Vi har också köpt en till monstera. Till höger ser ni monsteran vi köpte i juni som då var samma storlek som vår nya så vi håller tummarna att vår nyinflyttade lilla växt trivas minst lika bra.

 

saker-jag-kopt-3

 

I Berlin spenderade jag nästan bara pengar på mat men även dessa skor fick följa med i resväskan hem eftersom jag har behövt ett par nya vita sneakers sedan mina föräldrars hund åt upp mina gamla i våras. Än så länge håller de sig vita men vi får väl se hur länge det varar.

saker-jag-kopt-4

Och sist men inte minst har vi äntligen köpt nya knoppar till garderoben i sovrummet. Ända sedan vi målade om i maj har vi tänkt att fixa dessa men inte kommit till skott förrän nu. Bättre sent än aldrig som en brukar säga.

Just nu sitter jag i alla fall på flygplatsen i väntan på planet som ska ta mig till Stockholm och den första fredagsfinalen i Idol! Magnus kommer sjunga Talking Body med Tove Lo och alla pengar som TV4 får in från röstningen kommer oavkortat att gå till människor på flykt. Känns helt klart som något viktigare att lägga pengar på än kaktusar, så rösta på som galningar! Det tänker i alla fall jag göra.

Comments

 1. Snygga grejer!!!! Kaktusbilden är underbar!

 2. Jeanette

  Jag köpte precis en monstera och jag håller också tummarna att den kommer bli lika stor som din!

  1. Eric

   Vad kul! Håller tummarna jag med :)

 3. Johanna

  Hej!
  Jag måste bara säga att din blogg är den bästa bloggen jag någonsin läst. Du tar så himla fina foton och du verkar verkligen som en kanonkille!

  Hoppas du har har/haft en underbar dag!
  Kram :)

  1. Eric

   Åh men gud vad snäll du är, tack så hemskt mycket! Kram! :)

Leave a comment