Loppisfynd

kopt-pa-loppis-1

En av grejerna jag och Magnus brukar göra tillsammans är att gå på loppis. Vi älskar att fynda unika och fina saker och faktum är att det mesta av vår inredning är köpt på olika loppisar och second hand-butiker. Att handla begagnat är ju dessutom bra för både miljö och plånbok — win-win helt enkelt!

Men i och med Idol och annat så har denna fritidssyssla hamnat lite i skymundan. Sedan förra veckan är vi dock tillbaka i gamet då vi på väg till till mathandlingen stannade till på Returmarknaden och hittade en fanettstol från Edsbyverken. Perfekt för oss som redan har tre stycken och var på jakt efter en fjärde. Just nu är vi dock på g med att måla om stolarna vita, som ni kan se på bilden. Resultatet får ni se senare!

kopt-pa-loppis-2

Loppisfyndandet fortsatte i söndags då vi som sagt var på en stor loppmarknad som anordnades här i Umeå. Vi kom dit ganska långt efter att öppning så räknade väl inte direkt med att göra särskilt stora fynd. Men lite grejer fick följa med hem i alla fall!

Bland annat dessa tallrikar – som ni redan sett skymta förbi här på bloggen. Två djuptallrikar och tre assietter med fina mönster.

 

kopt-pa-loppis-3

 

Förutom porslinet hittade vi även lite grejer i mässing. Som exempelvis dessa ljusstakar. Bredvid dem ligger även en ljussläckarmanick, också den i mässing, som jag tyckte var fin. Så den fick också slinka med hem.

Det var det! Vill ni se mer bilder från min och Magnus lägenhet kan ni kolla in kategorin Lägenheten i menyn eller genom att klicka här!

 

Comments

  1. Matilda

    Din blogg är den finaste jag sett på länge!! Vilken kamera har du? den verkar behändig då du fotar varje tillfälle verkar det som? :) och hälsa Magnus att jag hejade på honom och gör det fortfarande! Ha det bra fina ni.

    1. Eric

      Tack vad snäll du är, det ska jag göra! Håller faktiskt på att skriva ihop ett inlägg om bl.a. min kamera som kommer upp om några dagar!

Leave a comment