Söndag och slut på Idol

sondag-och-slut

 

Snopet nog åkte Magnus ut ur Idol i fredags. Det var lite oväntat och inte jättekul faktiskt. Men Magnus är ju en stjärna på alla sätt och vis så det här var nog inte det sista ni ser av honom i rutan.

Hux flux är vi i alla fall hemma igen och livet har gått tillbaka till det vanliga på vissa sätt men inte på andra. När allt är lite oklart passar vi istället på att ta igen all tid vi varit ifrån varandra. Igår hade vi en riktigt njutardag med en dunderfrukost hemma, fika med Nellie, Amanda och Klara på Kulturbageriet, njut av höstsolen vid älven och till sist en sväng på Bildmuseet.

Trots allt en rätt fin dag. Med världens finaste person som tyvärr fick komma hem lite för tidigt.

Comments

 1. Chessie

  Åh jag gillar verkligen din blogg! (Har varit a creep och kollat igenom hur många sidor som helst, hehe.) Så himla många fina bilder och så himla mysigt att läsa det du skriver! Glad att jag hittade hit :)

  Och JA Magnus är en stjärna, jag var helt chockad att han fick åka hem. Kände liksom att nu vill jag inte kolla på idol längre, haha. Men är säker på att han kommer att lyckas på annat håll, det kan jag lova :) x

  1. Eric

   Tack vad snäll du är! :)
   Ja det hoppas jag också! Kram!

Leave a comment